ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΧριστουγεννιάτικα δώρα και προσφορές για όλους από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Χριστουγεννιάτικα δώρα και προσφορές για όλους από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Χριστουγεννιάτικα δώρα και προσφορές για όλους από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Χριστουγεννιάτικα δώρα και προσφορές για όλους από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Δωρεάν απεριόριστα dataγια το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό, προσφέρει η COSMOTE, για δεκαπέντε ημέρες, σε όλους τους συνδρομητές της, οικιακούς και εταιρικούς (συμβόλαιο κινητής και σταθερής, COSMOTENeo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητήCOSMOΚΑΡΤΑ και WHAT’S UP). Οι προσφορές μπορούν να ενεργοποιηθούν μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2022. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο Internet στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου, αλλά και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού ή της επιχείρησής τους. Η ενεργοποίηση πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω του MyCOSMOTEApp και του WHAT’SUPApp.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν, επίσης, να λάβουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες και να κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω BOX, έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία, έως και τις 2 Ιανουαρίου. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους φαγητό ή ρόφημα σε περισσότερα από 9.000 καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους απλά καταχωρούν τον κωδικό XMAS30 στο BOXApp και αυτομάτως γίνεται η απόδοση των πόντων για τις τρεις επόμενες παραγγελίες.

Στον ρυθμό των Χριστουγέννων κινούνται και τα καταστήματα COSMOTEκαι ΓΕΡΜΑΝΟΣ με μοναδικές προσφορές. Οι καταναλωτές θα βρουν φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας όπωςSmartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets και αξεσουάρτόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.grέως και τις 31Δεκεμβρίου.Για ακόμα μεγαλύτερο όφελος, κάνοντας αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οι καταναλωτές κερδίζουν 10% €πιστροφή αν έχουν το € πιστροφή App ή 20% €πιστροφή για όσες αγορές γίνουν μέσωτων digital Wallet.Επιπλέον, με κάθε αγορά Smartphone ή tablet αξίας 300€ και άνω, παίρνουν δώρο ασφάλεια συσκευής για 1 χρόνο.

Ενδεικτικά, οι καταναλωτές θα βρουν το iPhoneXR 64GB& το iPhone 11 256GB με 389€ και 689€ αντίστοιχα και δώρο 12μηνη κάρτα συνδρομής The Coach, το 5GSmartphoneXIAOMI 11T από 549,90€ και μαζί δώρο η σκούπα “MiRobotVacuum-MopEssential” (αξίας 199€), το TabletLENOVOTabM10 HDWiFi 2/32GB από 169,99€ στα 119,90€, το LaptopHUAWEIMATEBOOKD15 από 599€ στα 499€, το HUAWEIWatchGT 2 46mm από 199€ στα 149€ και μαζί δώρο12μηνη κάρτα συνδρομής The Coach, τα AirPods 2ndgeneration από 149€ στα 129€, αλλά και τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro από 199€ στα 89€.

Χριστουγεννιάτικα δώρα και προσφορές για όλους από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Ιόνια οδός: Σύλληψη για χασίς και κοκαΐνη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ