ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα“Τα Χριστούγεννα κάποτε” στην καθιερωμένη γιορτή του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στο Αγρίνιο

“Τα Χριστούγεννα κάποτε” στην καθιερωμένη γιορτή του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στο Αγρίνιο

“Τα Χριστούγεννα κάποτε” στην καθιερωμένη γιορτή του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στο Αγρίνιο

Σε ατμόσφαιρα γιορτινή και ζεστή πραγματοποιήθηκε (22.12.) και φέτος στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», στο Αγρίνιο η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή του Διοικητικού Συμβουλίου, της Επιτίμου και Ιδρύτριας Προέδρου, των νέων του Εργαστηρίου, των εργαζομένων και των εθελοντών φίλων του Εργαστηρίου.

Η θεατρική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο «Τα Χριστούγεννα Κάποτε», και στη συνέχεια η χορωδία των εκπαιδευομένων έψαλε χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου και ο Πρόεδρος Φαρμακοποιών Αιτωλ/νίας και υποψήφιος βουλευτής κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

“Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δαμασκηνό αφού ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας να τον υποδεχθούμε για πρώτη φορά στην Β΄ Εκπαιδευτική μας Μονάδα στο Αγρίνιο. Στο χαιρετισμό του μίλησε για το νόημα και το πνεύμα των Χριστουγέννων και εξήρε το έργο που επιτελούμε. Στο τέλος της λιτής αυτής γιορτής μοιράστηκαν γλυκά και δώρα στους νέους μας σε μια ατμόσφαιρα χαράς και αμοιβαίας αγάπης”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εργαστηρίου.

Κάλαντα και ευχές για τα Χριστούγεννα στο δήμαρχο Μεσολογγίου (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ