Χρήστος Θηβαίος-Παναγιώτης Μάργαρης “2” για μία εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 6 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ( Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης…

thumbnail_dscf1246aabb-1-scaled-e1708976662393

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 6 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ( Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης ).

Οι “2” τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα. Οι « 2» τους πια επί σκηνής και μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, συναντιούνται ξανά, στη Θεσσαλονίκη .

Μέσα από τις ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου, τους αυτοσχεδιασμούς αλλά και τη θερμή συμμετοχή του κόσμου, έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που είναι γεμάτο από στιγμές συγκινητικές, νοσταλγικές αλλά παράλληλα χαρούμενες και εκστατικές.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.

Το “2” είναι μια μουσική παράσταση 2 μουσικών που ενώνονται για να δημιουργήσουν μια παράσταση – παιχνίδι για τους «2» αιώνιους, μουσικούς και κοινό.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”
Σάββατο 6 Απριλίου – Έναρξη: 20.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 2 ώρες
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: 35€, Α ΖΩΝΗ: 28€, Β ΖΩΝΗ: 24€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ: 14€

Πηγή: ertnews.gr