ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΧρήστος Μενιδιάτης: Τι απαντά στον «γλυκομίλητο» Γεράσιμο Γεννατά που μίλησε για τα μπουζούκια

Χρήστος Μενιδιάτης: Τι απαντά στον «γλυκομίλητο» Γεράσιμο Γεννατά που μίλησε για τα μπουζούκια

Χρήστος Μενιδιάτης: Τι απαντά στον «γλυκομίλητο» Γεράσιμο Γεννατά που μίλησε για τα μπουζούκια

Οι Χρήστος Μενιδιάτης και Νίκος Απέργης απάντησαν στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις δηλώσεις που έκανε ο Γεράσιμος Γεννατάς για τα μπουζούκια. 

Ο γνωστός ηθοποιός χαρακτήρισε  τα μπουζούκια “παραπολιτισμό” σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι  που πηγαίνουν εκεί  ξοδεύουν λεφτά που δεν έχουν, και ρίχνουν ασταμάτητα  λουλούδια. Συμπλήρωσε δε ότι όσοι πηγαίνουν εκεί  θέλουν μόνο να κάνουν επίδειξη.

«Να μη μας επισκεφτεί ποτέ», απαντά ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Γλυκομίλητος, ε; Ωραία πράγματα! Να μη μας επισκεφτεί ποτέ τότε. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αν δεν σου αρέσει κάτι, το αποφεύγεις.

Αν δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης, μπορεί να το αποφύγει. Αλλά το να αναφερόμαστε έτσι για κάποια τόσο αγαπητά στοιχεία όπως είναι το τραγούδι, τα μπουζούκια που τα ακολουθούν τόσο κόσμος στην Ελλάδα, νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή».

Ο Νίκος Απέργης είπε από την πλευρά του: «Επειδή το αποφάσισε ο κύριος Γεννατάς να μην υπάρχουν τα μπουζούκια, δεν θα υπάρχουν; Τόσες δεκαετίες υπάρχουν τα μπουζούκια και μια χαρά περνάμε.

Είναι και αυτό ένα κομμάτι του πολιτισμού της Ελλάδας και της τέχνης.

Υπάρχουν αριστουργήματα που παίζονται στα μπουζούκια από λαϊκά τραγούδια. Και ο Μάνος Χατζιδάκις έχει γράψει λαϊκά τραγούδια που παίζονται στα μπουζούκια».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

“Maestro”: Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην 10αδα του Netflix

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ