ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Χρήστος Κωστακόπουλος: «Η Αιτωλοακαρνανία πρέπει πλέον να πάει μπροστά»

Χρήστος Κωστακόπουλος: «Η Αιτωλοακαρνανία πρέπει πλέον να πάει μπροστά»

Χρήστος Κωστακόπουλος: «Η Αιτωλοακαρνανία πρέπει πλέον να πάει μπροστά»

Αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη να είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με την Παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη, Σπύρο Σκιαδαρέση.

Μέσα σε ένα δύσκολο πολιτικό σκηνικό θεωρώ ότι μπορεί να επικρατήσει μία άλλη αντίληψη για την Αυτοδιοίκηση.

Μια Αυτοδιοίκηση με αρχές, αξίες, όπως αυτές υπαγορεύονται από τις ιστορικές και σπουδαίες παρακαταθήκες της Δημοκρατικής μας Παράταξης.

Η Αιτωλοακαρνανία διαθέτει τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία παραμένουν χρόνια ανεκμετάλλευτα, για την ανάδειξη και αξιοποίηση των οποίων πάλεψα τέσσερα χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και με τη δική σας στήριξη θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι και στη νέα Αυτοδιοικητική περίοδο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπ. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κο. Σπύρο Σκιαδαρέση για την εμπιστοσύνη του, μαζί με τον οποίο και όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, με συνεργασία και αλληλεγγύη να υπερβούμε τις δυσκολίες και να γυρίσουμε σελίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αξιοποιώντας στο μέγιστο κάθε δυνατότητα και ευκαιρία, ώστε να βελτιωθεί η  ζωή των Αιτωλοακαρνάνων και όλων των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας.

Με συνεργασία, όραμα και σεβασμό να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας.

Από εμάς εξαρτάται να διορθώσουμε -και γιατί όχι- να αλλάξουμε την απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρειά μας.

Ο αγώνα μας ξεκινά και μας αφορά όλους!

Απευθύνομαι προς όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως του κόμματος που υποστήριξαν στις Εθνικές Εκλογές, επισημαίνοντας ό,τι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία μας και τη Δυτική Ελλάδα.

Η Αιτωλοακαρνανία πρέπει επιτέλους να πάει μπροστά!

Με εκτίμηση,

Χρήστος Κωστακόπουλος

Περιφερειακός Σύμβουλος – Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» με Επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ