ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΧρήστος Γκούντας: Ποιο “αγεφύρωτο χάσμα” οδήγησε σε παραίτηση τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Χρήστος Γκούντας: Ποιο “αγεφύρωτο χάσμα” οδήγησε σε παραίτηση τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Χρήστος Γκούντας: Ποιο “αγεφύρωτο χάσμα” οδήγησε σε παραίτηση τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Με σαφείς αιχμές για αγεφύρωτο χάσμα  με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και “ευχαριστώ” στο Δήμαρχο και φίλο, όπως χαρακτηρίζει το Γιώργο Παπαναστασίου, ο Χρήστος Γκούντας κάνει γνωστή μέσω ανάρτησης την απόφασή του να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Στο κείμενό του καυτηριάζει φαινόμενα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος κατά την άσκηση των καθηκόντων του, όπως το “παραγοντολίκι” και το “βόλεμα υπηρεσιακών” και εξηγεί γιατί επιλέγει να πετάξει “λευκή πετσέτα” δεδομένου ότι μόνο η καλή πρόθεση δεν αρκεί.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του

ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ…

…παραγοντιλίκι, χατζηαβάτικα, τυχοδιωκτισμός, τσιφλίκια και βόλεμα υπηρεσιακών, προσπάθειες απομείωσης ρόλου και προσωπικότητας VS Γκούντας… σημειώσατε άσσο!

Τεράστια η πρόκληση, πέραν του θεσμικού ρόλου να αντιμετωπίσεις όλα αυτά …
Τεμπέλικη συνείδηση δεν επέδειξα μεν, δεν τα κατάφερα δε, ίσως γιατί αυτά τα παρακμιακά έχουν διαπεράσει τον ψυχισμό και η “φαρμακευτική αγωγή” απέτυχε…
Δικαιολογία? Μπορεί, αλλά την αποτυχία την πληρώνει ο Δημότης…

Παρά τις προσπάθειες και παρά την δηλωμένη καλή πρόθεση από την πλευρά μου, το χάσμα συνεργασίας γενικότερα και επικοινωνίας με συγκεκριμένους υπηρεσιακούς παραμένει αγεφύρωτο και τζάμπα κάθομαι. Πέραν αυτών στα 56μου κινδυνεύει να εξαϋλωθεί η αξιοπρέπεια, η γνησιότητα και η ιδιοσυστασία μου…. οπότε λευκή πετσέτα!

Έχω καταθέσει ήδη την παραίτηση μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο και φίλο μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους για την στήριξη τους!

 

 

Γιώργος Βαρεμένος: Σήμα κινδύνου για τους αλιείς του Αμβρακικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr