Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του με την Σοφία Παυλίδου: “Δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό” | Zappit

Ο Χρήστος Φερεντίνος καλεσμένος στο «Γειά σου» μίλησε για την καλή σχέση με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τα λάθη που οδήγησαν στο…

ferentinos1301

Ο Χρήστος Φερεντίνος καλεσμένος στο «Γειά σου» μίλησε για την καλή σχέση με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τα λάθη που οδήγησαν στο χωρισμό.

«Ήταν βελούδινο διαζύγιο. Αυτό φαίνεται. Κρατήσαμε ωραία σχέση με τη Σοφία. Δεν υπάρχει ιδανικός χωρισμός αλλά δεν υπάρχει και λόγος να αποκαλύπτονται όλα. Μπορεί να υπάρχει θυμός, στεναχώρια και ένταση αλλά δεν είναι ωραίο να βγαίνουν. Δεν ήμασταν τύποι να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας δημόσια, νομίζω σε μια φυσιολογική φάση εξελίχθηκε αυτό το πράγμα», είπε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Πολύ γρήγορα βρήκαμε συνεννόηση και πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας ακόμη περισσότερο τελευταία. Νομίζω ότι μετά από ενδεχόμενο θυμό, εγωισμό που μπορεί να βγει από χωρισμό, τι κρατάς στο τέλος; Τα ωραία που έχεις ζήσει με έναν άνθρωπο, ότι έχεις δημιουργήσει μια οικογένεια. Η ζωή είναι μικρή και στο τέλος το μετανιώνεις που δεν λειτούργησες με αυτό τον τρόπο.

«Θα πω ότι σίγουρα δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό. Πολλές φορές δεν ξέρεις ποιος φταίει και αν φταίει. Οι συνθήκες σε αποπροσανατολίζουν. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Tο σίγουρο είναι ότι τα περισσότερα χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν πολύ γεμάτα. Και αφού ήταν ωραία η φάση και στην πορεία αποκαθίστανται η όλη ιστορία. Οι άνθρωποι που φτάνουν σε άσχημα σημεία, είχαν επιφανειακές σχέσεις» συμπλήρωσε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Πηγή: zappit.gr