ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΧρήστος Χρυσάφης: Ο τραγουδιστής με τα σημάδια στις παλάμες που θυμίζουν τις πληγές του Εσταυρωμένου

Χρήστος Χρυσάφης: Ο τραγουδιστής με τα σημάδια στις παλάμες που θυμίζουν τις πληγές του Εσταυρωμένου

Χρήστος Χρυσάφης: Ο τραγουδιστής με τα σημάδια στις παλάμες που θυμίζουν τις πληγές του Εσταυρωμένου

Εδώ και χρόνια, ο τραγουδιστής Χρήστος Χρυσάφης, ζει κι εργάζεται στο Ισραήλ. Στους Αγίους Τόπους βρήκε ό,τι έψαχνε.

Ο Χρήστος Χρυσάφης μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha για τα σημάδια στα χέρια του, που προέκυψαν όταν μια εβδομάδα μετά τη βάφτισή του κάηκε και τα σημάδια στις παλάμες του θυμίζουν τις πληγές του Εσταυρωμένου.

Σε ηλικία πέντε ετών πέρασε από πάνω του αυτοκίνητο, χωρίς καν να τον τραυματίσει!

«Η μητέρα μου, όταν ήταν έγκυος σε εμένα έβλεπε ως όνειρο έναν ηλικιωμένο που θα δώσει το όνομά του στο παιδί της γιατί θα περάσει πολλά ατυχήματα. Μία εβδομάδα μετά τη βάφτισή μου, έκαψα τα χέρια μου και έχουν πάρει το σχήμα από τη Σταύρωση. Έχω ακόμα ένα σημάδι εκ γενετής που μοιάζει με το σημάδι που είχε ο Χριστός στον σταυρό από τη ξιφολόγχη. Επίσης, όταν ήμουν πέντε χρονών πέρασε ένα αυτοκίνητο από πάνω μου και δεν έπαθα τίποτα. Είχα ροδιές πάνω στο σώμα μου και την επόμενη ημέρα στο νοσοκομείο, όπως μου είπαν, τραγουδούσα Λευτέρη Πανταζή» ανέφερε ο τραγουδιστής στο T-live.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφορικά με την πίστη του: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Από μικρός ήθελα να έρθω στο Ισραήλ και αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω πριν πέντε χρόνια λόγω της δουλειάς μου. Το προτείνω σε όλους να επισκεφθούν τους Αγίους Τόπους.

Αυτή η ενέργεια που παίρνεις, όταν μπαίνεις στο ναό είναι απίστευτη. Δε θυμάμαι να το έχω νιώσει πουθενά αλλού, σε καμία άλλη στιγμή της ζωής μου. Τη στιγμή που μπαίνεις στον ιερό ναό είναι απίστευτη η ενέργεια που παίρνεις».

Δείτε όλα όσα είπε

newsit.gr

Στάθηκε στο ύψος της η εστίαση στην Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr