ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΧριστόφορος Μπόκας: Να συνεχίσετε την προσπάθεια – Θα είμαι μαζί σας με όλες τις δυνάμεις.

Χριστόφορος Μπόκας: Να συνεχίσετε την προσπάθεια – Θα είμαι μαζί σας με όλες τις δυνάμεις.

Χριστόφορος Μπόκας: Να συνεχίσετε την προσπάθεια – Θα είμαι μαζί σας με όλες τις δυνάμεις.

Για την προαγωγή του ο Χριστόφορος Μπόκας αναφέρει:
Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά την ελληνική Πολιτεία για την εξαιρετική τιμή που μου έκανε να με προάγει σε ανώτατο αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον καθημερινό αγώνα του πεδίου της πολιτικής προστασίας της χώρας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας των πολιτών καθώς επίσης και όλους τους συναδέλφους με τους οποίους για πολλά χρόνια όλοι μαζί δίναμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό για την εκπλήρωση της αποστολής μας.

Ένα ακόμη ειλικρινές ευχαριστώ στους θεσμικούς παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, που ως συναρμόδιοι φορείς ήταν δίπλα στο ΠΣ σε όσες φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές προέκυπταν, καθώς και στους άλλους ιδιώτες, που στήριζαν με ποικίλους τρόπους το Πυροσβεστικό Σώμα και το Πυροσβεστικό Προσωπικό.Συγκινημένος θα συνεχίσω να προσφέρω και να αγωνίζομαι σε οποίο σημείο και αν τοποθετηθώ προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών.

Αποχωρώντας από την Αιτωλοακαρνανία, νιώθω διπλά ευτυχισμένος, γιατί πετύχαμε να έχουμε άριστα επιχειρησιακά αποτελέσματα, αποφεύγοντας απώλειες ζωών και αποτρέποντας φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές, αλλά και γιατί τελεσφόρησε ένα μεγάλο έργο, όπως είναι η δημιουργία δυο εθελοντικών σταθμών, η δημιουργία σύγχρονων πυροσβεστικών εγκαταστάσεων στο Μεσολόγγι και η ίδρυση Εποχικού κλιμακίου στον Δήμο Αμφιλοχίας. Να συνεχίσετε την προσπάθεια. Θα είμαι μαζί σας με όλες τις δυνάμεις.

Εικόνα σοκ από το Παλέρμο: 700 νεκροί άταφοι – Γέμισαν το νεκροταφεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr