ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΧριστίνα Σταρακά: “Προστατεύουμε το νερό, απέναντι σε σχέδια που το απειλούν”

Χριστίνα Σταρακά: “Προστατεύουμε το νερό, απέναντι σε σχέδια που το απειλούν”

Χριστίνα Σταρακά: “Προστατεύουμε το νερό, απέναντι σε σχέδια που το απειλούν”

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά έκανε το ακόλουθο σχόλιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα νερού που είναι σήμερα, τονίζοντας πως “προστατεύουμε το νερό, απέναντι σε σχέδια που το απειλούν”

Αναλυτικά το σχόλιο: 

Παγκόσμια ημέρα νερού σήμερα και επιμένουμε στην υποχρέωση όλων μας να σεβαστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα του και να προστατεύσουμε την ποιότητά του και την ποιότητα ζωής όλων μας, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Κόντρα σε όσους θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το ύψιστο αυτό κοινωνικό αγαθό αλλά και κόντρα σε νοοτροπίες, συμφέροντα και πολιτικές βαθιά υποκριτικές που «κόπτονται» εδώ και δεκαετίες ότι δήθεν ενδιαφέρονται για την βιωσιμότητα. Αναφέρομαι φυσικά στο περιβαλλοντοκτόνο σχέδιο της εκτροπής του Αχελώου που συνεχώς επιχειρείται να επανέλθει από το παράθυρο.

Είμαστε απέναντι σε εκείνους, όπως η απερχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και άνθρωποί της όπως ο κ. Αγοραστός, που θέλουν να επαναφέρουν φαραωνικά σχέδια καταδικασμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από την κοινή λογική και από την σύγχρονη αντίληψη για την βιωσιμότητα.

Με την σκέψη θα μείνουν και θα είμαστε πάντα εδώ να το διασφαλίσουμε”.

ΠΑΣΟΚ – Αιτωλοακαρνανία: Δημιουργούν δημοτικές επιτροπές για τον προεκλογικό αγώνα (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ