ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΧριστίνα Σταρακά: Οριστικές λύσεις από το ΠΑΣΟΚ για “κόκκινα δάνεια” και ιδιωτικό χρέος όσα “όχι” και αν πει η ΝΔ

Χριστίνα Σταρακά: Οριστικές λύσεις από το ΠΑΣΟΚ για “κόκκινα δάνεια” και ιδιωτικό χρέος όσα “όχι” και αν πει η ΝΔ

Χριστίνα Σταρακά: Οριστικές λύσεις από το ΠΑΣΟΚ για “κόκκινα δάνεια” και ιδιωτικό χρέος όσα “όχι” και αν πει η ΝΔ

“Κάθε φορά που καταθέτουμε προτάσεις για να δοθεί πραγματική λύση στα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος των 270 δισεκατομμυρίων που απειλούν τα θεμέλια της κοινωνίας μας, η κυβέρνηση της ΝΔ λέει όχι”, τονίζει η υποψήφια βουλετής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία, Χριστίνα Σταρακά.

Σε ανάρτησή της η υποψήφια βουλευτής σημειώνει: “Εμείς δεν θα σταματήσουμε ποτέ μέχρι να τα καταφέρουμε. Καταθέτοντας τρεις νέες τροπολογίες επιμένουμε στην επικαιροποίηση του νόμου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 2010 για την προστασία της κύριας κατοικίας, επιμένουμε στην απόλυτη προστασία της αγροτικής γης, επιμένουμε σε ένα συνολικό πλαίσιο διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους με 120 δόσεις για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ με δυνατότητα «κουρέματος» της οφειλής για τους συνεπείς της ρύθμισης.

Ταυτόχρονα θέλουμε να επιβάλλουμε συγκεκριμένες υποχρεώσεις και διαδικασίες στα funds και να δημιουργήσουμε πλαίσιο προστασίας των εγγυητών τραπεζικών δανείων”.

 

Η κ. Σταρακά παραπέμπει, μάλιστα,  στο  πλαίσιο προστασίας της κύριας κατοικίας, των εγγυητών τραπεζικών δανείων και στους κανόνες δεοντολογίας των funds που επανακαταθέτει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Διαβάστε ΕΔΩ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ