ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΧριστίνα Σταρακά: Ο Παναιτωλικός είναι το καμάρι μας

Χριστίνα Σταρακά: Ο Παναιτωλικός είναι το καμάρι μας

Χριστίνα Σταρακά: Ο Παναιτωλικός είναι το καμάρι μας

Τα έργα που δρομολόγησε στο γήπεδο ένας πραγματικός ευεργέτης της πόλης μας, ο Φώτης Κωστούλας, αλλάζουν την εικόνα του Αγρινίου. Νιώθω περήφανη που συνολικά ως προηγούμενη περιφερειακή αρχή, και προσωπικά ως πρώην αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, βάλαμε πλάτη για να χρηματοδοτηθούν και να υλοποιηθούν αυτά τα έργα – και αυτό αναγνωρίζεται από όλους. Και νιώθω ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση που αυτά τα έργα είχαν και έχουν συνέχεια, αυτή η προσπάθεια έχει γίνει κτήμα όλων.

Γιατί, να σας πω κάτι; Αυτά τα έργα δεν είναι κανενός από εμάς τους πολιτικούς. Αυτό είπα και στο χαιρετισμό μου στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων που έχουν δρομολογηθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Το να τα στηρίζουμε είναι η δουλειά μας, δεν θα διαφημίζουμε το αυτονόητο.

Αυτά τα έργα είναι της κοινωνίας του Αγρινίου και των ανθρώπων της ομάδας που όλοι αγαπάμε.

Ένα μεγάλο μπράβο τόσο στα σχέδια που, μεταξύ άλλων, αυξάνουν τη χωρητικότητα του γηπέδου, λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των ΑμεΑ και προβλέπουν τη λειτουργία ακόμα και μουσείου, όσο και στην εντυπωσιακή μελέτη της ομάδας εργασίας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για την κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Φώτη Κωστούλα και όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για όσα προσφέρουν στον τόπο μας και προπαντός στη νεολαία μας.

Πιστιόλας: Ο Παναιτωλικός μας δείχνει το δρόμο για το πώς να «απογειώσουμε» το Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ