ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΧριστίνα Σταρακά: Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζεται μέσα στην ανευθυνότητα”

Χριστίνα Σταρακά: Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζεται μέσα στην ανευθυνότητα”

Χριστίνα Σταρακά: Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζεται μέσα στην ανευθυνότητα”

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά έκανε το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με την πορεία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τον χειρισμό του σε ζητήματα μέγιστης σημασίας για την ελληνική κοινωνία, όπως η πανδημία, τόσο στην αρχή της όσο και στην συνέχεια και τις προεκτάσεις της στο σύστημα υγείας, αλλά και το πρόσφατο δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα η κα. Σταρακά τόνισε: 

“Όταν στην αρχή της πανδημίας η χώρα άντεξε εξαιτίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας ο κ. Μητσοτάκης έλεγε «επιτυχία μου». Δεν τον άκουσε κανείς να δίνει εύσημα σε αυτούς που δημιούργησαν το ΕΣΥ στο παρελθόν, που πολέμησε η ΝΔ.

Όταν μετά τα πράγματα έγιναν άσχημα στην πανδημία εξαιτίας – το βλέπαμε και το ζήσαμε όλοι – της αδυναμίας διαχείρισης της κυβέρνησης που εξέπεμπε αντιφατικά μηνύματα και άφηνε εντελώς αβοήθητο το ΕΣΥ, ο κ. Μητσοτάκης είπε «ατομική ευθύνη». Τα φόρτωσε σε όλους μας.

Και τώρα μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, μετά από τέσσερα χρόνια πρωθυπουργός ο ίδιος, τον ακούσαμε να λέει «φταίμε όλοι» και «διαχρονικές ευθύνες». Με λίγα λόγια, τα θετικά δικά του, τα αρνητικά όλων μας. Ανευθυνότητα χέρι χέρι με την υποκρισία”.

Χριστίνα Σταρακά: Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζεται μέσα στην ανευθυνότητα"

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ