ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΧριστίνα Σταρακά: “Δική σας νίκη” – “Όσα είπαμε προεκλογικά, είναι συμβόλαιο τιμής για μένα”

Χριστίνα Σταρακά: “Δική σας νίκη” – “Όσα είπαμε προεκλογικά, είναι συμβόλαιο τιμής για μένα”

Χριστίνα Σταρακά: “Δική σας νίκη” – “Όσα είπαμε προεκλογικά, είναι συμβόλαιο τιμής για μένα”

Την ευγνωμοσύνη της σε εκείνους που την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στην εκλογική “μάχη”, εξέφρασε η Χριστίνα Σταρακά που εκλέγεται βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε δήλωσή της η πρώτη σε σταυρούς με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στην Αιτωλοακαρνανία τονίζει μεταξύ αλλων ότι όσα ειπώθηκαν προεκλογικά αποτελούν για την ίδια  συμβόλαιο τιμής.

Ολόκληρη η δήλωσή της:

«Πώς να περιορίσεις σε λέξεις αυτό που δεν περιγράφεται; Πώς να βάλεις σε καλούπι τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης που με πλημμύρισαν από χθες για την τιμή που μου κάνατε με την ψήφο σας;

Υποκλίνομαι στην εμπιστοσύνη σας. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν θα την προδώσω ποτέ. Και θα την τιμήσω με όλο μου το είναι και μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αυτή η νίκη είναι πάνω και πρώτα από όλα δική σας νίκη. Νίκη της κοινωνίας, των εθελοντών, των συνεργατών και των απλών ψηφοφόρων, με τους οποίους βρεθήκαμε σε κάθε γωνιά του νομού μας και σήκωσαν στην πλάτη τους την προσπάθειά μας και το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι θα συνεχίσω. Μία από εσάς, για εσάς. Γιατί όσα είπαμε προεκλογικά, είναι συμβόλαιο τιμής για μένα.

Το ξέρω ότι είναι λίγο, ελάχιστο, αλλά δεν θα κουραστώ ποτέ να το λέω: Σας ευχαριστώ! Από τα βάθη της ψυχής μου και της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ!».

 

“Άρωμα γυναίκας” στην εκλογική αναμέτρηση της Δυτικής Ελλάδας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ