ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΧρ. Σταρακά: “H ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, έδειξε την καταστροφική και εκδικητική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ για τον τόπο μας”

Χρ. Σταρακά: “H ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, έδειξε την καταστροφική και εκδικητική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ για τον τόπο μας”

Χρ. Σταρακά: “H ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, έδειξε την καταστροφική και εκδικητική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ για τον τόπο μας”

H Χρ. Σταρακά εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, σύμφωνα με την οποία φάνηκε η καταστροφική και εκδικητική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ για τον τόπο μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μερικές δεκάδες είναι πλέον οι νέοι φοιτητές που θα έρθουν στο Αγρίνιο μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη δεν είναι ξαφνική.

Είναι το αποτέλεσμα μιας συνειδητής και συντονισμένης προσπάθειας της Κυβέρνησης με στόχο την υποβάθμιση και εν τέλει την απαξίωση και την εξαφάνιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία.

Είναι η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ που διαμορφώνει τον χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης αποφασίζοντας το άνοιγμα, το κλείσιμο και τη μεταφορά τμημάτων, με γνώμονα την πλήρη διαγραφή της περιοχής από τον χάρτη.

Της Αιτωλοακαρνανίας που μερικά χρόνια πριν είχε Αυτόνομο Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο και ΤΕΙ με έδρα το Μεσολόγγι.

Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τις βολικές προτάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, έχει την αποκλειστική ευθύνη για το σχεδιασμό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης .
Οτιδήποτε άλλο είναι προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών, αποπροσανατολισμού και εμπαιγμού των πολιτών.

Σε αυτές τις καταστροφικές επιλογές τους, που προκαλούν την εξαφάνιση της Αιτωλοακαρνανίας από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα βρουν απέναντι όλους τους πολίτες της.

Κορονοϊός: Έρχεται αύξηση θανάτων – Αυξημένες οι νοσηλείες

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ