ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΧρ.Σταρακά για Χρ.Μαραγιάννη και Ν.Δάλαρη: “Μόνο περηφάνια – Πρότυπα ζωής για όλους μας”

Χρ.Σταρακά για Χρ.Μαραγιάννη και Ν.Δάλαρη: “Μόνο περηφάνια – Πρότυπα ζωής για όλους μας”

Χρ.Σταρακά για Χρ.Μαραγιάννη και Ν.Δάλαρη: “Μόνο περηφάνια – Πρότυπα ζωής για όλους μας”

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά μέσα από ανάρτησή της στα social media συγχαίρει την Αγρινιώτισσα Χριστίνα Μαραγιάννη και τον Μεσολογγίτη Νίκο Δάλαρη για τις διακρίσεις τους, οι οποίες τιμούν τους ίδιους, τις ομάδες τους και φυσικά τον τόπο τους, την Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά η ανάρτησή της: 

“Χθες, η Χριστίνα μας από το Αγρίνιο, η μοναδική Χριστίνα Μαραγιάννη της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ήρθε πρώτη στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου Masters Αθλητών.

Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος μας από το Μεσολόγγι, ο μαραθωνοδρόμος Νίκος Δάλαρης, έκανε την καλύτερη επίδοση για την Ελλάδα με χρόνο 2:45:10 στον Μαραθώνιο της Σεβίλλης, ανάμεσα σε 23 Έλληνες αθλητές.

Μόνο περηφάνια για τους αθλητές και της αθλήτριες του τόπου μας που είναι πρότυπα ζωής για όλους μας. Που συνδυάζουν την αποφασιστικότητα, τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση στο στόχο, με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θεμελιώδης όμως υποχρέωση της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα είναι να μην αφήνει το αθλητικό κίνημα στην τύχη του, να μην το θυμάται μόνο στις επιτυχίες όπως συμβαίνει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια, αλλά να στέκεται δίπλα του στα μεγάλα προβλήματα, ώστε ο αθλητισμός να μπορέσει να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά της Ελλάδας”.

Αγρίνιο: Παρουσιάζεται αύριο Τετάρτη το νέο βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ