ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΧρ.Σταρακά από την “Agrotica”: Εμπαιγμός τα μέτρα της κυβέρνησης προς τους αγρότες

Χρ.Σταρακά από την “Agrotica”: Εμπαιγμός τα μέτρα της κυβέρνησης προς τους αγρότες

Χρ.Σταρακά από την “Agrotica”: Εμπαιγμός τα μέτρα της κυβέρνησης προς τους αγρότες

Επίσκεψη διαρκείας στο πλαίσιο της φετινής επετειακής Έκθεσης Agrotica που άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 01/02 καιολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 04/02, πραγματοποίησε η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και συνυπεύθυνη του ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστίνα Σταρακά.

Την Παρασκευή 02/02 η βουλευτής του Κινήματος επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας, μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο βουλευτών, στελέχη του κόμματος και των νομαρχιακών επιτροπών. Στη συνάντηση με εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου,ενημερώθηκαν εκτενώς για τις αγωνίες και τα προβλήματα τους και τους διαβεβαίωσαν ότι το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί αρωγός στο πλευρό τους, με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Το Σάββατο 03/03 ξεναγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο και στα περίπτερα της κορυφαίας έκθεσης του πρωτογενούς τομέα, της 30ης Διεθνούς ΈκθεσηςAgrotica,στο πλευρό του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, από κοινού με συναδέλφους βουλευτές, στελεχιακό δυναμικό της παράταξης και μέλη των νομαρχιακών οργανώσεων.Εκεί, είχαν όλοι τους την ευκαιρία να πληροφορηθούν τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό κλάδο και να συνομιλήσουν με επαγγελματίες και εκπροσώπους του χώρου.

Σε δηλώσεις της, η Χριστίνα Σταρακά ανέφερε: «Με χαρά βρισκόμαστε εδώ, στην 30η Έκθεση Agrotica, υπό τη σκιά ωστόσο των μεγάλων, σε πλήθος και πάθος, αγροτικών κινητοποιήσεων που συγκλονίζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το κλίμα δεν είναι καθόλου αποφορτισμένο για τους αγρότες, έπειτα από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι «χάδι» μπροστά στα συσσωρευμένα προβλήματα των ανθρώπων της υπαίθρου, που απειλούν ευθέως την επιβίωση τους. Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τη στάση της κυβέρνησης: «εμπαιγμός». Αυτήν εκστομίζει ο εξοργισμένος και προδομένος αγροτικός κόσμος στον απόηχο των δηλώσεων του κ. Μητσοτάκη και είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω από κοντά σε συναντήσεις μου μαζί τους, τόσο κατά τη διάρκεια της έκθεσης όσο και στα μπλόκα που επισκεφθήκαμε.Ένα είναι το σίγουρο. Αυτή η κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία ως η υπαίτια για τις χαμηλότερες ενισχύσεις στους αγρότες από την εφαρμογή της ΚΑΠ και ο κύριος Αυγενάκης ως ο πλέον αναξιόπιστος Υπουργός του κ. Μητσοτάκη, με τη ντροπιαστική του δήλωση περί πολιτικά υποκινούμενων κινητοποιήσεων. Η παράταξη μας και εγώ προσωπικά, αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες τους και στεκόμαστε δίπλα  τους, όπως πάντα, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε γωνιά της χώρας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της αγροτιάς. Με χαρά λοιπόν συμμετέχουμε στη φετινή Agrotica και θεωρούμε τη συμμετοχή μας ένα βήμα, έναν τρόπο για να μεταφέρουμε τη φωνή του Έλληνα βιοπαλαιστή αγρότη στην καρδιά των εξελίξεων».

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – Χείμαρρος η Ντέμη Γεωργίου για τον Άλλο Άνθρωπο: “Ήταν κάτι εκτός των ορίων μου”

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ