ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΧρ. Σπίρτζης από Αγρίνιο: “Καταστροφικές οι πολιτικές της κυβέρνησης” – “Δύναμή μας ο ελληνικός λαός” (εικόνες – βίντεο)

Χρ. Σπίρτζης από Αγρίνιο: “Καταστροφικές οι πολιτικές της κυβέρνησης” – “Δύναμή μας ο ελληνικός λαός” (εικόνες – βίντεο)

Χρ. Σπίρτζης από Αγρίνιο: “Καταστροφικές οι πολιτικές της κυβέρνησης” – “Δύναμή μας ο ελληνικός λαός” (εικόνες – βίντεο)

Επίσκεψη στο Αγρίνιο πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (11.07.22) ο Χρήστος Σπίρτζης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης για το καλωσόρισμα των νέων μελών του κόμματος  στον παλιό σταθμό του τρένου από τις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου.

Ο πρώην υπουργός σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους επιτέθηκε στη Ν.Δ, χαρακτηρίζοντάς τη τη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά. Αναφέρθηκε δε στην ανάγκη να επικοινωνηθούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μια σειρά από σοβαρά θέματα, σημείωνοντας ότι δύναμη του κόμματός του είναι ο ελληνικός λαός

Μιλώντας στον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε στα τρέχοντα προβλήματα και τις πολιτικές της κυβέρνησης, τις οποίες χαρακτήρισε καταστροφικές.

Τόνισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών που πρέπει να συνεργαστούν με τον προοδευτικό κόσμο της χώρας, ώστε να δυναμώσουν οι αντιδράσεις απέναντι στις
«καταστροφικές πολιτικές» της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, από τα εθνικά ζητήματα, την ακρίβεια, την αποσάθρωση της παραγωγικής δομής μέχρι τη συνέχιση μιας δογματικής πολιτικής χωρίς όραμα, σχέδιο και στόχους ειδικά για την Δυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία ειδικότερα.

Μέσα από την εκδήλωση που απευθύνονταν σε Αγρινιώτισσες και Αγρινιώτες που «πέρασαν» το «κατώφλι» του ΣΥΡΙΖΑ (νέα μέλη) ο πρώην υπουργός απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συνταχθούν με το ΣΥΡΙΖΑ ώστε ο τόπος να αλλάξει σελίδα. Διαπίστωσε μαρασμό στην περιοχή,  απομόνωση και  παραγωγική αποσάθρωση για δεκαετίες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι επιλογές της κυβέρνησης φέρνουν μια πολύπλευρη κρίση στην κοινωνία, με αποτέλεσμα κάθε νοικοκυριό, κάθε επιχείρηση και κάθε κατάστημα να μην μπορεί να αντέξει» ανέφερε, ενώ συνεχίζοντας υποστήριξε ότι  «οι εκλογές και η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας, η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος για τον ελληνικό λαό».
Σημείωσε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές για να βγάλει τον ελληνικό  λαό και τη χώρα από τα αδιέξοδα που την οδήγησαν ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, όπως η ακρίβεια η οποία συνεχίζει ακάθεκτη να ισοπεδώνει τα νοικοκυριά και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, χωρίς ο κ. Μητσοτάκης να κάνει κάθε τι για να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Εκτίμησε μάλιστα ότι «όποτε κι αν γίνουν εκλογές,  ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, επειδή  η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει τις  ανάγκες της,. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε την
ανθρωπιστική κρίση του 2014, ο ΣΥΡΙΖΑ σταθήκαμε δίπλα στην κοινωνία και παραδώσαμε μια χώρα όρθια με γεμάτα ταμεία» υπογράμμισε.

Κατά την παρουσία του στο Αγρίνιο ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε στην οικονομία, τα ελληνοτουρκικά, όπως επίσης και σε τοπικά ζητήματα.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι βουλευτές του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραΐτης.

Ακολούθησε μουσική βραδιά.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Χονδρός

Αγρίνιο: Φωτιά στο Γιαννούζι κινητοποίησε την Πυροσβεστική (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ