ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΧωροθέτηση Λαϊκής Αγοράς Αμφιλοχίας – Πίνακας επαγγελματιών

Χωροθέτηση Λαϊκής Αγοράς Αμφιλοχίας – Πίνακας επαγγελματιών

Χωροθέτηση Λαϊκής Αγοράς Αμφιλοχίας – Πίνακας επαγγελματιών

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την Εγκύκλιο 5/2020/18-03-2020 της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασία του Καταναλωτή και της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.20006 (ΦΕΚ 943/τεύχος Β’/20-03-2020), η Λαϊκή Αγορά Αμφιλοχίας θα λειτουργήσει στο ΧΩΡΟ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και της διασποράς του κορονοϊού, με τους εξής περιορισμούς :
Α. Στη λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).
Β. Ως ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων ορίζονται τα πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.
Γ. Παραμένει η απαγόρευση για πώληση άλλων ειδών (π.χ. ρούχα κ.λ.π.) εκτός των ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας.
Υπενθυμίζουμε ότι, όλοι οι πωλητές, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα, υποχρεούνται να εφαρμόζουν ΑΥΣΤΗΡΑ τα ακόλουθα μέτρα:
• Να φορούν κατά τις συναλλαγές τους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο της λαϊκής αγοράς υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.
• Να τοποθετούν σε εμφανές σημείο του πάγκου τους δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου θα αναρτηθεί σχετικός πίνακας συμμετεχόντων κατά ημερομηνία. (ιστοσελίδα: www.dimosamfilochias.gr/ )
Οι πίνακες των συμμετεχόντων κατά ημερομηνία είναι οι κάτωθι :

Οι θέσεις έχουν ορισθεί και η αρίθμηση ξεκινά από την αρχή της οδού Β. Καραπάνου (κουρείο Νταρλαγιάννη) και ολοκληρώνεται πίσω από το super- market ΚΑΡΑΦΑΣΟΥΛΗ
Παρακαλούμε να τηρηθεί η αρίθμηση όπως αυτή αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα.
Τα ανωτέρω ισχύουν έως ότου υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2642360406/

Λιμενικό Αμφιλοχίας: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται για ψάρεμα και κολύμπι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr