ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΧωρίς περιγραφή η τηλεοπτική μετάδοση του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την προσεχή Κυριακή 4/2 λόγω απεργίας

Χωρίς περιγραφή η τηλεοπτική μετάδοση του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την προσεχή Κυριακή 4/2 λόγω απεργίας

Χωρίς περιγραφή η τηλεοπτική μετάδοση του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την προσεχή Κυριακή 4/2 λόγω απεργίας

Εικοσιτετράωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ για όλους τους δημοσιογράφους του Cosmote TV που ξεκινά από τις 6 π.μ. την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου μέχρι τις 6 π.μ. της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου με άμεσο “θύμα” το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (21:00).

Έτσι το μεγάλο ντέρμπι θα μεταδοθεί αλλά χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη και περιγραφή, όπως το ίδιο θα συμβεί άλλωστε με όλα τα παιχνίδια της ημέρας της Σούπερ Λίγκα, ΟΦΗ-Κηφισιά (16:00) και ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:30).
Επίσης την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένοι τρεις αγώνες για το Davis Cup στο τένις ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία (12:00, 14:00 & 16:00).

Το Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συμμετέχουν στην απεργία, αφού μόνο μέσα από συλλογικούς και οργανωμένους αγώνες μπορεί να δοθεί λύση σε χρονίζοντα προβλήματα.

Τα αιτήματα των δημοσιογράφων είναι τα εξής:

  • Επανακαθορισμός των όρων των συμβάσεων εργασίας,
  • Καταβολή αμοιβής για νυχτερινή απασχόληση και εργασία την Κυριακή, και τέλος
  • Καταβολή οικογενειακών επιδομάτων καθώς και αποζημίωσης για εργασία σε ημέρες εβδομαδιαίας ανάπαυσης και εργασία εκτός έδρας

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ