ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤραγωδία στα Τέμπη: Χωρίς μουσική τα καταστήματα εστίασης του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής ως ένδειξη πένθους

Τραγωδία στα Τέμπη: Χωρίς μουσική τα καταστήματα εστίασης του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής ως ένδειξη πένθους

Τραγωδία στα Τέμπη: Χωρίς μουσική τα καταστήματα εστίασης του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής ως ένδειξη πένθους

Χωρίς μουσική τα καταστήματα εστίασης του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής ως ένδειξη πένθους

Κατόπιν του τραγικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, τα καταστήματα εστίασης του Νομού Λάρισας σήμερα 1/3/2023 αποφάσισαν να λειτουργήσουν χωρίς μουσική ως το ελάχιστο φόρο προς όλες αυτές τις άδικες απώλειες.

Η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου προτείνει στα μέλη του να ακολουθήσουν την παραπάνω κίνηση ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης σε όλες αυτές τις οικογένειές που αναζητούν ακόμα τους δικούς τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου τα καταστήματα στην περιοχή μας και όχι μόνο θα λειτουργήσουν σήμερα χωρίς μουσική.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Σωματείων Λάρισας: 

Η πόλη πενθεί

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας (Σ.Ε.ΔΙ.Λ) και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας (Σ.Ι.Κ.Α.Ε.Λ) αποφάσισαν από κοινού σήμερα, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειές τους να μην υπάρξει κανένα είδος αναπαραγωγής μουσικής (dj, live, ραδιόφωνοo/Spotify κ.α.) στα καταστήματα εστίασης του Νομού Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι σύλλογοι στην Ελλάδα θα ακολουθήσουν την εν λόγω ενέργεια. Σήμερα Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΝΘΕΙ.

Μητσοτάκης για Τέμπη: Οφείλουμε απάντηση στο «γιατί» – Υπουργός Μεταφορών ο Γ. Γεραπετρίτης – «Ξηλώθηκαν» ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ