ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΧέρι βοηθείας στο Μεσολόγγι από τους Εφοπλιστές

Χέρι βοηθείας στο Μεσολόγγι από τους Εφοπλιστές

Χέρι βοηθείας στο Μεσολόγγι  από τους Εφοπλιστές

Ο μοναδικός δήμος της Δυτικής Ελλάδας που εξασφάλισε την υποστήριξη των Εφοπλιστών προς όφελος των άπορων δημοτών του

Χέρι βοηθείας στο Μεσολόγγι

από τους Εφοπλιστές

Αναμένεται η θετική απάντηση της Ένωσης Εφοπλιστών στον δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο για την ενίσχυση οικογενειών του δήμου Μεσολογγίου

 

Εδώ και τρεις μήνες ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος μαζί με το επιτελείο του διαβουλεύεται με την Ένωση Εφοπλιστών ώστε να εξασφαλίσει σε ετήσια βάση την σίτιση οικογενειών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Καραπάνο, οι διαδικασίες είναι σε τελική φάση, ενώ το μόνο που εκκρεμεί είναι η θετική απάντηση της Ένωσης.

Ο μοναδικός  δήμος στην Δυτική Ελλάδα που έχει εξασφαλίσει την κάλυψη των εξόδων της σίτισης άπορων οικογενειών μ αυτόν τον τρόπο είναι αυτός του Μεσολογγίου, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν ακόμη δύο δήμοι. Ο Δήμος Μεσολογγίου, σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Καραπάνο, ήδη είναι έτοιμος και έχει λίστα με τις οικογένειες που πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμα βοηθείας της Ένωσης Εφοπλιστών. Ο αριθμός των οικογενειών που θα ενταχθούν εξαρτάται από τα χρήματα που θα δώσουν οι Εφοπλιστές.

Πιθανολογείται όμως ότι ο αριθμός των οικογενειών θα κυμανθεί άνω των 35, ενώ από άλλες περιπτώσεις του παρελθόντος δεν αποκλείεται και να είναι 50 οι οικογένειες. Ανεξαρτήτως όμως του αριθμού η επίτευξη της συμφωνίας αυτής για τον δήμο Μεσολογγίου αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αφού αυτομάτως θα εξασφαλίσει σε ετήσια βάση την σίτιση πολλών οικογενειών και είναι πολύ πιθανό η βοήθεια αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Η εξασφάλιση αυτή δημιουργεί αυτομάτως δεδομένα και εξασφαλίζει παράλληλα μεγαλύτερη ευελιξία στον δήμο Μεσολογγίου ώστε να προσφέρει καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες στις ευπαθείς οικογένειες που πλήττονται.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr