ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΧέρι συμπαράστασης στο Κοινωνικού Παντοπωλείου από τους εργαζόμενους του ΟΤΑ Αγρινίου

Χέρι συμπαράστασης στο Κοινωνικού Παντοπωλείου από τους εργαζόμενους του ΟΤΑ Αγρινίου

Αλληλεγγύη από τους υπαλλήλους του δήμου

Χέρι συμπαράστασης

 στο Κοινωνικού Παντοπωλείου από τους εργαζόμενους του ΟΤΑ Αγρινίου

Χθες παραδόθηκε από εργαζομένους του συλλόγου ΟΤΑ Αγρινίου μια μεγάλη ποσότητα γάλακτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

 

Μια μεγάλη ποσότητα γάλακτος παρέδωσαν χθες το πρωί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ΟΤΑ Αγρινίου. Η προσφορά αυτή μαρτυρά την αλληλεγγύη και το αίσθημα της αγάπης και του ενδιαφέροντος που υπάρχει απέναντι στις ομάδες που είναι ενταγμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και γενικότερα στις κοινωνικές δομές του δήμου.

Τις γιορτινές μάλιστα μέρες που έρχονται οι προσφορές αναμένεται να αυξηθούν, όπως κάθε χρόνο, αφού έχει μεγάλη σημασία τα υποστηριζόμενα άτομα να αισθανθούν ότι υπάρχουν στην σκέψη πολλών ανθρώπων, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε. 

Ο αντιδήμαρχος των Κοινωνικών Δομών κ. Κων/νος Καλαντζής δήλωσε: «Ο σύλλογος των υπαλλήλων του δήμου Αγρινίου προσέφερε γάλατα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τους ευχαριστούμε πολύ. Αυτή η πράξη δείχνει την πραγματική αγάπη που δείχνουμε στις ειδικές ομάδες που έχουν ανάγκη και φυσικά δείχνει ότι ο δήμος Αγρινίου είναι ένας οργανισμός, μια ομάδα που λειτουργεί αρμονικά και φυσικά δεν έχει να χωρίσει τίποτε, απεναντίας υπάρχουν πράγματα που μας ενώνουν».

Ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Καλαμπαλίκης δήλωσε: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους του δήμου Αγρινίου που από το υστέρημά τους προσπαθούν να συνεισφέρουν όσο μπορούν στις άπορες οικογένειες, εν όψει των εορτών που το έχουν ανάγκη. Μπράβο και συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι στην πορεία θα έχουμε πάλι τέτοιες ενέργειες και συνεισφορές και από άλλους εργαζόμενους. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και υγεία».

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr