ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΑν Χεκ: Δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά την ημέρα του τροχαίου

Αν Χεκ: Δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά την ημέρα του τροχαίου

Αν Χεκ: Δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά την ημέρα του τροχαίου

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με τον θάνατο της Αν Χεκ, μετά το τροχαίο που της κόστισε την ζωή, αφού έπεσε με αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι. Ο ιατροδικαστής έρχεται να ανατρέψει όσα πιστεύαμε, αφού ισχυρίζεται πως η ηθοποιός δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ, κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, αν και οι εξετάσεις έδειξαν πως η Αν Χεκ είχε κάνει στο παρελθόν, χρήση κοκαΐνης και κάνναβης, την ημέρα που έχασε την ζωή της με το τροχαίο, η ηθοποιός ήταν εντελώς νηφάλια.

Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή ανέφερε: «Στο αίμα της φάνηκε η παρουσία βενζοϋλεκγονίνης, του ανενεργού μεταβολίτη της κοκαΐνης, που σημαίνει ότι είχε κάνει χρήση στο παρελθόν, αλλά όχι τη στιγμή της συντριβής. Επίσης, ανιχνεύθηκαν κανναβινοειδή στα ούρα της, αλλά όχι στο αίμα της. Οπότε και αυτό αφορά προηγούμενη χρήση και όχι τη στιγμή του τραυματισμού».

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει επίσης ότι η αιτία που την οδήγησε στον θάνατο ήταν τα σοβαρά εγκαύματα. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος, τα εγκαύματα ήταν τόσο σοβαρά που εμπόδισαν το σώμα της να απορροφήσει αποτελεσματικά οξυγόνο, γεγονός που την οδήγησε σε «εγκεφαλική βλάβη» και τελικά αυτό ήταν που την σκότωσε.

Η Αν Χεκ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών, μετά από μια εβδομάδα νοσηλεία στο νοσοκομείο με μηχανική υποστήριξη.

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Παράταση αναπροσαρμογής επαγγελματικών μισθώσεων με όριο το 3%

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ