ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΧειροπέδες στην κοκκινομάλλα λογίστρια για υπεξαίρεση 900.000 ευρώ – Πώς ξεγλιστρούσε από τις Αρχές για 12 χρόνια

Χειροπέδες στην κοκκινομάλλα λογίστρια για υπεξαίρεση 900.000 ευρώ – Πώς ξεγλιστρούσε από τις Αρχές για 12 χρόνια

Χειροπέδες στην κοκκινομάλλα λογίστρια για υπεξαίρεση 900.000 ευρώ – Πώς ξεγλιστρούσε από τις Αρχές για 12 χρόνια

Για… 12 χρόνια, άλλαζε βαφές μαλλιών και χτένισμα, όπως επίσης σπίτια και τρόπο ζωής για να ξεφεύγει από τις αστυνομικές αρχές.

Η 59χρονη λογίστρια δούλευε σε δύο μεγάλες εταιρείες, από τις οποίες σταδιακά, με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω των τραπεζικών τους λογαριασμών είχε αποσπάσει περίπου 900.000 ευρώ.

Η… κοκκινομάλλα σήμερα γυναίκα είχε καταδικαστεί το 2010, καθώς είχε κριθεί ένοχη για υπεξαίρεση και της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης δέκα ετών.

Είχε καταφέρει να διαφύγει, και να ξεγλιστρά από τις διωκτικές αρχές αλλάζοντας διαρκώς κατοικίες, ρούχα και χρώμα μαλλιών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής την εντόπισαν και την συνέλαβαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο.

Η 59χρονη συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 14-7-2022 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, σε βάρος της ανωτέρω εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης δέκα (10) ετών, για υπεξαίρεση.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thetoc.gr

Η φωλιά της Caretta – Caretta στην Βασιλική

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ