ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyle“Χείμαρρος” η Ζούνη για τον Έρωτα Φυγά: “Γιατί δεν μαζεύουν αυτές τις φήμες εναντίον μας;

“Χείμαρρος” η Ζούνη για τον Έρωτα Φυγά: “Γιατί δεν μαζεύουν αυτές τις φήμες εναντίον μας;

“Χείμαρρος” η Ζούνη για τον Έρωτα Φυγά: “Γιατί δεν μαζεύουν αυτές τις φήμες εναντίον μας;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέμη Ζούνη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, με λόγο αιχμηρό για την απόφαση να ολοκληρωθεί πρόωρα το σίριαλ «Έρωτας φυγάς» στο OPEN παρά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην καθημερινή ζώνη προβολής του.

Ειδικότερα, η Πέμη Ζούνη σημείωσε χαρακτηριστικά για το πρόωρο τέλος του δημοφιλούς σίριαλ πως «ελπίζω να τελειώνει η ιστορία του αν θα πάμε και που και πως με την σειρά. Μέχρι να προβληθεί η εκπομπή ελπίζω να έχει λυθεί αυτό το θέμα. Θέλω να ακούω και τις δυο πλευρές και να είμαι δίκαιη. Τυπικά οι άνθρωποι είπαμε πως είναι εντάξει και μας τελειώνουν στην πρώτη σεζόν, ουσιαστικά θα μπορούσαν να το συνεχίζουν αλλά αδυνατούν. Εφόσον όμως αδυνατούν οικονομικά και είναι σεβαστό, εκεί δεν μπορείς να πεις τίποτα, γιατί δεν μαζεύουν αυτές τις φήμες εναντίον κάποιων από εμάς; Ότι σταματάει δηλαδή για λόγους δικούς μας… Αυτό λίγο με θυμώνει».

«Θα έπρεπε δηλαδή να βγουν και να πουν: «Συγγνώμη, λάθος, το οικονομικό είναι το μόνο θέμα». Τελοσπάντων όμως, πάμε παρακάτω. Το γεγονός πως υπάρχουν αυτές οι φήμες είναι αστείο και θα έπρεπε να το μαζέψουν. Τελοσπάντων, ο καθένας υπογράφει κάπως με τις πράξεις του» υπογράμμισε, με νόημα, η αγαπημένη μας ηθοποιός.

«Πάντως εσύ είσαι θετική στο να πάει κάπου αλλού το σίριαλ και να συνεχιστεί» τόνισε ο Κώστας Τσουρός με την Πέμη Ζούνη να σχολιάζει τα εξής. «Ναι, θα το στηρίζαμε όλοι. Το αγαπάμε. Εν τω μεταξύ αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο είναι πάρα πολύ καλό. Δηλαδή γίνεται πανικός στις δηλώσεις συμπαράστασης, στις δηλώσεις εναντίον αυτών που το σταματάνε και έχει γίνει trend το σχετικό hashtag στα social media. Έχω λάβει και γω πολλά μηνύματα. Τελοσπάντων, η ζωή συνεχίζεται».

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ