ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΧατζηδάκης: Ο διάλογός του με υπάλληλο του ΕΦΚΑ Κερκύρας που… δεν τον αναγνώρισε – «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Χατζηδάκης: Ο διάλογός του με υπάλληλο του ΕΦΚΑ Κερκύρας που… δεν τον αναγνώρισε – «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Χατζηδάκης: Ο διάλογός του με υπάλληλο του ΕΦΚΑ Κερκύρας που… δεν τον αναγνώρισε – «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Ο υπουργός Εργασίας βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ και αποφάσισε να κάνει μια απροειδοποίηση επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας

Την… πειθώ του χρειάστηκε να επιστρατεύσει ο Κωστής Χατζηδάκης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα, αφού ο υπάλληλος εκεί δεν τον αναγνώρισε με τη μάσκα και νόμιζε ότι ήταν κάποιος που του έκανε πλάκα.

Ο υπουργός Εργασίας βρέθηκε στο νησί για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ και αποφάσισε να κάνει μια απροειδοποίηση επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας.

Διαβάστε παρακάτω πώς περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook την συνομιλία που είχε μετά την είσοδό του στο υποκατάστημα:

«”Καλημέρα, είμαι ο υπουργός” είπα στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ που καθόταν πίσω από ένα γκισέ στην Κέρκυρα στις 9:00 σήμερα το πρωί. “Έλα τώρα, τι είναι αυτά;” μου απάντησε. “Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!” του είπα. “Ωωω, συγγνώμη, κύριε υπουργέ!” μου είπε εκείνος, αφού διαπίστωσε ότι δεν του κάνω πλάκα. Έτσι ξεκίνησε η μέρα μου σήμερα στην Κέρκυρα, με μια απροειδοποίητη επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας, καθώς πήγα στο νησί για την παράδοση των νέων εργατικών κατοικιών».

Δείτε την ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη:

protothema.gr 

foto protothema.gr

Υπουργείο Υγείας: Δύο self test δωρεάν στους ανεμβολίαστους που επιστρέφουν από διακοπές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr