ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΧάθηκαν λεπτά στο βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου; – Τι απαντά ο Δήμος

Χάθηκαν λεπτά στο βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου; – Τι απαντά ο Δήμος

Χάθηκαν λεπτά στο βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου; – Τι απαντά ο Δήμος

Μια ενδιαφέρουσα αυτοδιοικητική υπόθεση έχει προκύψει μετά το δημοτικό συμβούλιο στο Ξηρόμερο, της Τρίτης 30/1. Ο λόγος είναι καταγγελία δημοτικού συμβούλου ότι χάθηκε συγκεκριμένο υλικό από την βιντεοσκόπηση της συνεδρίασης, ακριβώς όταν επρόκειτο να συζητηθούν τα θέματα που εκείνος είχε θέσει!

Ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Πανταζής ενημέρωσε με έγγραφό του τον πρόεδρο και τον γραμματέα του σώματος αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους κάνοντας λόγο για αλλοίωση βιντεοσκοπημένης μετάδοσης του δημοτικού συμβουλίου, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. Η ενημέρωση που ο κ. Πανταζής έκανε προς κάθε ενδιαφερόμενο αναφέρει επί λέξει:

“Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι κατά κάποιο περίεργο και ύποπτο λόγο τα βιντεοσκοπημένο υλικό της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίτη 30η Ιανουαρίου 2024 έχει σημαντικά αλλοιωθεί!!!
Συγκεκριμένα έλαβα το λόγο από εσάς κύριε Πρόεδρε στο χρόνο δέκατο λεπτό και σαράντα τέσσερα δευτερόλεπτα (10:44) όπου έθεσα 3 ερωτήματα, τελείωσα τα ερωτήματα χωρίς καμία κατάχρηση του προβλεπόμενου χρόνου ακριβώς στο δέκατο τρίτο λεπτό και δεκαέξι δευτερόλεπτα (13:16), ξεκίνησαν οι απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα ακριβώς στο δέκατο τρίτο λεπτό και εικοσιπέντε δευτερόλεπτα (13:25) και ενώ εξελίσσεται η διαδικασία απαντήσεων στα ερωτήματα μου, περιέργως και σκοπίμως χάνεται/διακόπτεται/αποκρύβεται και προχωράει σε άλλο θέμα ακριβώς στο δέκατο τρίτο λεπτό και σαρανταπέντε δευτερόλεπτα (13:45) ενώ σε αυτό το χρόνο θα έπρεπε να καταγράφεται/βιντεοσκοπείται η εξέλιξη των απαντήσεων στα ερωτήματα που έθεσα.
Που σημαίνει ότι κάποιος σκοπίμως διέκοψε την ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση της εξέλιξης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά το χρόνο απαντήσεων στα ερωτήματα που έθεσα.
Σας παρακαλώ για τις δικές σας άμεσες ενέργειες αποκατάστασης αυτής της ανήθικης και ποινικά κολάσιμης πράξης.
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος”.

Απαντώντας στην καταγγελία η δημοτική αρχή Ξηρομέρου περήφανη, καθώς είναι αυτή που καθιέρωσε για πρώτη φορά την ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων διαδικτυακά.

Ενώ όσον αφορά την τελευταία ζωντανή μετάδοση, επικαλείται προβλήματα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο και επισημαίνει πως υπήρχαν από την αρχή της μετάδοσης προβλήματα με την ταχύτητα του διαδικτύου και αυτό φαίνεται από τα συνεχή “παγώματα” της εικόνας.

«Για όσους δεν γνωρίζουν, τα επίσημα πρακτικά είναι τα ηχητικά που καταγράφονται μέσω της μικροφωνικής του Δήμου και όχι η ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου στο YouTube» αναφέρεται ακόμη από τη πλευρά της δημοτικής αρχής Ξηρομέρου.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Φαρμάκη στο Σινούκ

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ