ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΧάρης Σώζος: “Το ατύχημα δεν το κατάλαβα, ξύπνησα όταν ήμουν στο έδαφος”

Χάρης Σώζος: “Το ατύχημα δεν το κατάλαβα, ξύπνησα όταν ήμουν στο έδαφος”

Χάρης Σώζος: “Το ατύχημα δεν το κατάλαβα, ξύπνησα όταν ήμουν στο έδαφος”

Ο Χάρης Σώζος παραχώρησε συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη για το Καλύτερα Δεν Γίνεται κι αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε αλλά και την σκέψη που υπήρχε να επανέλθει το Δις Εξαμαρτείν.

«Ο κόσμος με προσέγγισε με αγάπη παρότι έκανα έναν αρνητικό χαρακτήρα στις Άγριες Μέλισσες. Δεν είμαι κωμικός ηθοποιός, είμαι δραματικός. Όταν έκανα το Δις εξαμαρτείν, οι τηλεοπτικοί συνάδελφοι με έλεγαν θεατρικό και οι θεατρικοί τηλεοπτικό. Είχα 20 χρόνια στο θέατρο όταν πήγα στην τηλεόραση. Υπήρχε αγάπη. Σταματούσαμε τα πλάνα για να διορθώσουμε τη γραβάτα ή το μαλλί του συναδέλφου. Έχουμε παραμείνει αγαπημένοι φίλοι. Είχε πέσει η σκέψη να επανέλθει το Δις εξαμαρτείν, αλλά τελικά δεν έγινε. Βεβαίως και θα το έκανα με πολλή αγάπη», είπε αρχικά ο Χάρης Σώζος.

Ο Χάρης Σώζος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω ευχαριστηθεί τα λάθη μου. Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου. Όταν είδα ότι δεν τον ενδιαφέρει το θέατρο, μου έφυγε ένα βάρος. Την κόρη μου την ευχαριστήθηκα περισσότερο από τον γιο μου. Η κόρη μου νομίζω ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο, της λέω “θα σε κρεμάσω”. Παραμένω μηχανόβιος παρά το ατύχημα που είχα. Το ατύχημα δεν το κατάλαβα, ξύπνησα όταν ήμουν στο έδαφος».

Πηγή: Newsit.gr

Δείτε επίσης: H μόδα του 1821 που φοράμε μέχρι σήμερα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr