ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΧάρης Ρώμας για Γεωργούλη: «Αν ο Αλέξης είναι ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

Χάρης Ρώμας για Γεωργούλη: «Αν ο Αλέξης είναι ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

Χάρης Ρώμας για Γεωργούλη: «Αν ο Αλέξης είναι ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή»

«Είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε εξουσία μέσω αυτού που κάνουμε, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να την εκμεταλλευόμαστε με λάθος τρόπο» τόνισε ο Χάρης Ρώμας

Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έκανε ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις του, που έκανε το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου.

Μιλώντας στην στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο ηθοποιός τόνισε για τον Αλέξη Γεωργούλη, πως αν είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Είμαι υποχρεωμένος, όπως όλοι μας που έχουμε δημόσιο λόγο, να είμαι άκρως επιφυλακτικός γιατί υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Το ξέρουμε κι από προηγούμενες περιπτώσεις κι η δικαιοσύνη θα κρίνει και θα αποφασίσει.

Δεν κρύβω τα λόγια μου. Θέλω να πω στον κόσμο ότι η σεξουαλική κι η σωματική κακοποίηση από ανθρώπους που έχουν εξουσία απέναντι σε άλλους ή που νιώθουν ότι έχουν εξουσία, που είναι στο απυρόβλητο, θεωρώ ότι είναι κακούργημα».

«Αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης -κι ο αδελφός μου ο ίδιος να είναι ένοχος- πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται κι οι άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επειδή μπαίνουν μέσα πολιτικές σκέψεις και κομματικές σκοπιμότητες, εκεί δεν έχει ναι μεν αλλά. Τότε αυτό είναι υπέρ του θύτη κι όχι υπέρ του θύματος. Ακόμα κι αν είναι ο αδερφός μoυ δεν θα χαριστώ κι ας είναι φίλος και συνάδελφος…

Επειδή είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε εξουσία μέσω αυτού που κάνουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να την εκμεταλλευόμαστε με λάθος τρόπο» πρόσθεσε τέλος, ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: protothema.gr

Δήμητρα Ματσούκα: Η συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη και οι καταγγελίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ