ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΧάρης Μαυρουδής: Ακροβολισμένοι «δημοσιογράφοι» γύρω από το εξοχικό μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας

Χάρης Μαυρουδής: Ακροβολισμένοι «δημοσιογράφοι» γύρω από το εξοχικό μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας

Χάρης Μαυρουδής: Ακροβολισμένοι «δημοσιογράφοι» γύρω από το εξοχικό μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας

Την ενόχλησή του για το γεγονός ότι παπαράτσι και «δημοσιογράφοι» βρίσκονται έξω από το εξοχικό της οικογένειας εκφράζει ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης.

Όπως αναφέρει σε αυτές τις δύσκολες ώρες «εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του».

Αναλυτικότερα:

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι “δημοσιογράφοι” δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη “δημοσιογραφία” δεν “έπαιξε” ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι “δημοσιογράφοι” γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για το θάνατο του 62χρονου στο εργοτάξιο της Αμβρακίας Οδού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ