ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΧαρίλαος Τρικούπης: Στο πρόγραμμα “Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ” η ακαδημία μπάσκετ

Χαρίλαος Τρικούπης: Στο πρόγραμμα “Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ” η ακαδημία μπάσκετ

Χαρίλαος Τρικούπης: Στο πρόγραμμα “Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ” η ακαδημία μπάσκετ

Μετά την μπασκετική αναγνώριση του ανδρικού τμήματος του Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ έρχεται άλλη μια αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας για την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε.

Η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας επιλέχθηκε στο πρόγραμμα “Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ”, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ακαδημίες, βασιζόμενη τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια. Το γεγονός αυτό μας δικαιώνει και μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές μας, είτε πρόκειται για αθλούμενους, είτε για μελλοντικούς αθλητές.

Βασική παροχή του προγράμματος αυτού, στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο 50 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, είναι η ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών μας. Σε συνδυασμό με την παροχή υλικού προπόνησης και πληροφοριών (μέσω σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων) για τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς αθλητές το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ μας βοηθάει να ανεβάσουμε το επίπεδο λειτουργίας μας και να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Τα «κλειδιά» του μεγάλου ματς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr