ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΧαρίλαος Τρικούπης: Φιλικές αναμετρήσεις της Ακαδημίας με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Χαρίλαος Τρικούπης: Φιλικές αναμετρήσεις της Ακαδημίας με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Χαρίλαος Τρικούπης:  Φιλικές αναμετρήσεις της Ακαδημίας με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Μία σπουδαία εμπειρία έζησαν τη περασμένη Κυριακή 22/12 οι αθλητές και οι αθλήτριες Καλαθοσφαίρισης των ακαδημιών μας καθώς ταξίδεψαν στην Αθήνα και ήρθαν αντιμέτωποι σε φιλικές αναμετρήσεις με την Ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ. Πρόκειται για παιδιά της Δ, Ε και Στ’ Δημοτικού.

Μετά το πέρας των φιλικών αναμετρήσεων η αποστολή μας (που αποτελούταν από 90 άτομα) κατευθύνθηκε στη κεντρική σάλα του Οακα όπου και παρακολούθησε τον αγώνα ΚΑΕ Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο Cretan Kings για τη 12η Αγωνιστική της Eko Basket League όντας προσκεκλημένη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες μας είχαν επίσης την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους παίχτες του Παναθηναϊκου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδρομή που τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς την ευχαριστηθηκαν πολύ, ενώ και οι προπονητές μας κύριοι Μιχάλης Ραυτοπουλος και Μανώλης Καραβίας είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τη πρόοδο των παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά τη ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή μας, ενώ δεσμευόμαστε ότι στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν παρόμοιες τέτοιες εκδρομές και φιλικές αναμετρήσεις.

aitosports.gr

Μαγική βραδιά κι απόψε στην Ναύπακτο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr