ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΧαρίλαος Τρικούπης: Και εγένετο… Μεσολόγγι ΒΑΧΙ

Χαρίλαος Τρικούπης: Και εγένετο… Μεσολόγγι ΒΑΧΙ

Χαρίλαος Τρικούπης: Και εγένετο… Μεσολόγγι ΒΑΧΙ

Την συνεργασία του με την εταιρεία ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ ΑΕ η οποία θα αποτελέσει τον μέγα χορηγό και ονοματοδότη της ομάδας του Μεσολογγίου ανακοίνωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Η ανακοίνωση:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την εταιρεία ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ ΑΕ, η οποία θα αποτελέσει τον μέγα χορηγό και ονοματοδότη της ομάδας μας τη φετινή χρονιά.

Τον… συμπαίκτη του στο φετινό και παρθενικό του ταξίδι στην Basket League βρήκε ο Χαρίλαος Τρικούπης, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη χορηγίας και ονοματοδοσίας με την εταιρεία BAXI.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Χαρίλαος Τρικούπης γίνεται ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI !
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την εταιρεία ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ ΑΕ, η οποία θα αποτελέσει τον μέγα χορηγό και ονοματοδότη της ομάδας μας τη φετινή χρονιά.
H ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ ΑΕ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2002 και ανήκει στον Όμιλο Cherbros.
Κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της ύδρευσης και της θέρμανσης στην Ελληνική αγορά, διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα πανελλαδικό δίκτυο 1200 εξειδικευμένων καταστημάτων με πλήρη τεχνική υποστήριξη, άμεση παράδοση και γκάμα που ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.
Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων ΒΑΧΙ, του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού εργοστασίου λεβήτων αερίου, κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις λεβήτων αερίου στην Ελλάδα τα τελευταία 5 έτη.

Πηγή:basket247.gr

Απίθανο: Πρώην παίκτης του Παναιτωλικού άλλαξε το όνομά του σε αυτό ενός ήρωα κόμικ! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr