ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΧανιά: Πατέρας τοποθέτησε μπαριέρες σε δρόμο που έχασε τον γιο του

Χανιά: Πατέρας τοποθέτησε μπαριέρες σε δρόμο που έχασε τον γιο του

Χανιά: Πατέρας τοποθέτησε μπαριέρες σε δρόμο που έχασε τον γιο του

Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησε ένας πατέρας από τα Χανιά, ο οποίος χρηματοδότησε την τοποθέτηση προστατευτικών μεταλλικών μπαρών ασφαλείας σε δρόμο που είχε δυστύχημα ο γιος του.

Ο πατέρας από τον Αποκόρωνα στα Χανιά έχασε τον γιο του σε τραγικό δυστύχημα και στη μνήμη του έκανε αυτήν την πράξη προσφοράς ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενα ατυχήματα ή δυστυχήματα στο ίδιο σημείο.

Η Κοινότητα Αρμένων αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook για αυτή την πράξη:

«Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, ζωτικής σημασίας για το χωριό μας! Η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών απ’ την στροφή του Μύλου μέχρι την στροφή του κοιμητηρίου, δωρεά του κ. Γιάννη Πατεράκη εις μνήμη του γιου του Μανώλη που έφυγε άδικα απ’ την ζωή μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο! Το τοπικό συμβούλιο Αρμένων ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γιάννη για μια πράξη που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, που μπορεί να έχει ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο! Φίλε Μανώλη μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε παρέα στο χωριό τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, ήμασταν συμμαθητές απ’ το δημοτικό μέχρι που τελειώσαμε το λύκειο! Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα που είπαν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω! Αιωνία η μνήμη σου!».

Πηγή: newsit.gr

Ναύπακτος – Γέφυρα Ευήνου: Την επίσπευση των εργασιών ζητά ο Δήμαρχος Β. Γκίζας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ