ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΧανιά: Έκανε εμπόριο με λαθραίες συσκευασίες καπνού

Χανιά: Έκανε εμπόριο με λαθραίες συσκευασίες καπνού

Χανιά: Έκανε εμπόριο με λαθραίες συσκευασίες καπνού

Διέθετε προς πώληση συνολικά 1.309 συσκευασίες καπνού για ναργιλέ χωρίς την απαιτούμενη ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης

Σε δυο φάσεις εκτελέστηκε η επιχείρηση που οργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Χανιά, στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών που είχαν δεχθεί οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου για την πώληση λαθραίων προϊόντων καπνού στο κατάστημα ιδιοκτησίας ενός αλλοδαπού.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι άνδρες του Τ.Α.Ε. μαζί με αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στην κατοικία και το κατάστημα του υπόπτου, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση συνολικά 1.309 συσκευασίες καπνού για ναργιλέ χωρίς την απαιτούμενη ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Χανίων για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή: protothema.gr

Βόλος: Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ βρισκόταν στο ντους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ