ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΧαμός στο δημοτικό συμβούλιο Άργους: «Ουστ μ@λ@κ@, θα τον πλακώσω» (VIDEO)

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Άργους: «Ουστ μ@λ@κ@, θα τον πλακώσω» (VIDEO)

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Άργους: «Ουστ μ@λ@κ@, θα τον πλακώσω» (VIDEO)

«Άναψαν τα αίματα» στο δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, με τον δήμαρχο να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με αντίπαλη παράταξη.

Σκηνικά απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Άργους – Μυκηνών με τα «γαλλικά» να δίνουν και να παίρνουν.

Φωνές, απειλές, αλλά και αρκετές υβριστικές εκφράσεις πρωταγωνίστησαν σε ένα διαφορετικό δημοτικό συμβούλιο, όπως βλέπετε στο βίντεο του argonafplia.gr.

«Σοβαρά μιλάς; κάτσε κάτω ρε. Το μόνο επάγγελμα που θα επιβιώσει επί δημαρχίας σας είναι του κλακαδόρου. Φθηνοί κλακαδόροι είστε, κλακαδόροι του δημάρχου, ληγούρια, κλακαδόροι του δημάρχου», ήταν κάποια από τα όσα ακούστηκαν ενώ κάποιος είπε και: «Ουστ ,μ@λ@κ@».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος απευθυνόμενος στους πολίτες που παρίσταντο στο ΔΣ ανέφερε: «Δείτε ποια παράταξη ήθελε να κυβερνήσει τον τόπο. Δείτε τους αρχιτέκτονες της λάσπης και του υβρεολόγιου που προσπάθησε να με πλήξει προεκλογικά! Η παράταξη μας , η παράταξη των έργων και της εμπιστοσύνης του λαού θα συνεχίσει το έργο της όσο κι αν φωνάζουν και προκαλούν! Τους αφήνω να τους κρίνει ο λαός!».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

Πηγή: argonafplia.gr

Νέες πτήσεις από την Αυστρία προς το Άκτιο το 2020

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr