ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικο«Χαμόγελα» για Προμηθέα και Αχιλλέα

«Χαμόγελα» για Προμηθέα και Αχιλλέα

«Χαμόγελα» για Προμηθέα και Αχιλλέα

Στα εξ αναβολής παιγνίδια των τοπικών Κατηγοριών, πιο ωφελημένες ομάδες ήταν ο προμηθέας Γαβρολίμνης στην Α΄ΕΠΣΝΑ, ο Αχιλλέας Γραμματικούς στην Β΄και η Ματαράγκα στην Γ΄.

Στις αναμετρήσεις για την Α΄Κατηγορία ο Όμηρος Νεοχωρίου δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπεροχή του μέσα στο Αιτωλικό (φωτο) κι έμεινε στον 0-0 με τον Άρη. Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα δεν έπιασε την ΑΕ Μεσολογγίου στην κορυφή, παρά μόνο πήγε την  διαφορά στους δύο πόντους, οι οποίοι εξασφαλίζουν την ίδια βαθμολογική  αφετηρία στα play offs αν παραμείνει έως το τέλος. Ούτε για τον Άρη ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά μετά την ήττα του Παναιτωλίου η ομάδα του Αιτωλικού βλέπει από πιο μακριά τον κίνδυνο του απ’ ευθείας υποβιβασμού και είναι πιο κοντά η έξοδος από την ζώνη των play out. Βέβαια «κυνηγά» πλέον μόνο την Ακαδημία Ευηνοχωρίου  που έχει τέσσερις πόντους περισσότερους κι όχι πια τον Προμηθέα που με τον 0-1 στο Παναιτώλιο απομακρύνθηκε εννέα πόντους από τα play out, αφήνοντας τον Ολυμπιακό στην προτελευταία θέση.

Δύο ματς για τον πρώτο Όμιλο της Β΄ΕΠΣΝΑ και το ένα ήταν ντέρμπυ, το οποίο κέρδισε ο Αχιλλέας Γραμματικούς υποδεχόμενος την Παλαιοπαναγιά. Έτσι βρέθηκε ξανά στη 2η θέση κι ένα βαθμό πάνω από τους ηττημένους και την Ένωση Ευηνοχωρίου. Στον ίδιο Όμιλο το Κεφαλόβρυσο στην έδρα του παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΓΟ Μεσολογγίου, όχι το καλύτερο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήθελαν ακόμα δύο βαθμούς για μεγαλύτερη σιγουριά στο στόχο της παραμονής.

 

Ο Αράκυνθος Ματαράγκας στον  πρώτο Όμιλο της Γ΄ΕΠΣΝΑ νίκησε τους Νέους Ναυπάκτου και τους ψαλίδισε τις ελπίδες για τετράδα, όμως οι νικητές χρειάζονται πλέον μόνο ένα βαθμό στην έδρα της αδύναμης Μάστρου για να είναι και μαθηματικά πρωταθλητές.

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr