ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΧαλκιδική: Αγωνία για τον τρίτο αγνοούμενο – Ποια είναι η κατάσταση των άλλων δύο

Χαλκιδική: Αγωνία για τον τρίτο αγνοούμενο – Ποια είναι η κατάσταση των άλλων δύο

Χαλκιδική: Αγωνία για τον τρίτο αγνοούμενο – Ποια είναι η κατάσταση των άλλων δύο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αγνοούμενου στη Χαλκιδική, ενώ οι δύο φίλοι του είναι πλέον σώοι και ασφαλείς. Σκάφη του λιμενικού και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, σαρώνουν την περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ένα σημάδια ζωής του 28χρονου.

Οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν ενώ ελπίζουν ότι θα ακούσουν μια καλή είδηση, μετά και τη διάσωση του 30χρονου φίλου του το πρωί. Ο τρίτος φίλος της παρέας εντοπίστηκε σώος λίγες ώρες μετά αφού τον είχαν παρασύρει τα κύματα, από έναν σέρφερ.

Ο ίδιος κατάφερε να σωθεί καθώς κατάφερε να βρει μια σανίδα από την οποία κρατήθηκε επί 20 ολόκληρες ώρες πριν εντοπιστεί ζωντανός. Ο 30χρονος όταν πάτησε στεριά, έβαλε τα κλάματα, καθώς πάλευε τόσες ώρες με τα κύματα. Σχετικά με τον 28χρονο αγνοούμενο ακόμα δήλωσε πως επί της ουσίας χάθηκε από το οπτικό του πεδίο, λίγο μετά που έπεσε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα. Μάλιστα είπε στους διασώστες πως δεν ξέρει καλό κολύμπι, αυξάνοντας τους φόβους για την τύχη του.

Η περιπέτεια του 30χρονου Ιβάν
Ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε στη θάλασσα στη Χαλκιδική, 14 ναυτικά μίλια μακριά από το σημείο που χάθηκε, νότια – νοτιοδυτικά της χερσονήσου της Κασσάνδρας. Αυτό σημαίνει πως τα θαλάσσια ρεύματα τον έστελναν προς Πήλιο! Ο 30χρονος είπε πως βούτηξε όταν είδε τους άλλους 2 φίλους του στο νερό, και να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ωστόσο το κύμα και τα υπόγεια ρεύματα τον παρέσυραν.

in.gr

Αγρίνιο: Συνελήφθη 20χρονος για οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ