
Ο λογαριασμός του Νεϊμάρ στο Twitter παραβιάσθηκε την Τρίτη (28/3) και χρησιμοποιήθηκε για να σταλούν λανθασμένα μηνύματα, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
«Τον χάκαραν! Το Twitter φροντίζει για το πρόβλημα. Προς το παρόν δεν έχω άλλες πληροφορίες», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Νεϊμάρ, ο οποίος αυτήν την περίοδο ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά από χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά από μηνύματα που εστάλησαν από τους χάκερ, έχουν διαγραφεί από τον λογαριασμό του 31χρονου σούπερ σταρ, πλέον.
Το Γαλλικό Πρακτορείο μπόρεσε να δει, ωστόσο, ένα μήνυμα, το οποίο δεν είχε εξαφανιστεί, κάνοντας επίθεση με προσβλητικούς όρους σε ένα βραζιλιάνικο ΜΜΕ.
Πηγή: sport-fm.gr