ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΧ. Τρικούπης: Έρχονται αλλαγές… είδε την πόρτα της εξόδου ο πρώτος

Χ. Τρικούπης: Έρχονται αλλαγές… είδε την πόρτα της εξόδου ο πρώτος

Χ. Τρικούπης: Έρχονται αλλαγές… είδε την πόρτα της εξόδου ο πρώτος

Αλλαγές αναμένονται τις επόμενες ημέρες όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη, με τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Basket League.

Στην ομάδα του Μεσολογγίου υπάρχει προβληματισμός καθώς δεν είναι τόσο η ήττα, αλλά η εικόνα της ομάδας και κυρίως η απόδοση των ξένων παικτών, με τον πολύπειρο κόουτς μετά το παιχνίδι κυπέλλου στη Λάρισα να αναφέρει ενδεικτικά (οι ξένοι μας σήμερα ήταν ξένοι με το άθλημα) δήλωσε χαρακτηριστικά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για κάποιους εξ αυτών και το μέλλον τους στην ομάδα.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι ήδη ο ένας εκ των πέντε ξένων παικτών αποτελεί παρελθόν, με τις δυο πλευρές να λύνουν την συνεργασία τους, κάτι το οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες από τον σύλλογο.

Απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα είναι η μοναδική αποχώρηση, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο για την αναπλήρωση των κενών θέσεων που θα προκύψουν.

Πηγή: aitosports.gr

Tο νέο Δ.Σ. του Α.Ο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr