ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΧ.Σταρακά: Η ζημιά Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία διορθώνεται μόνο με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ

Χ.Σταρακά: Η ζημιά Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία διορθώνεται μόνο με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ

Χ.Σταρακά: Η ζημιά Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία διορθώνεται μόνο με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ

Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού και αρχηγού της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Αιτωλοακαρνανία η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τι να πει ακριβώς ο κ. Μητσοτάκης για την Αιτωλοακαρνανία το 2023;

Τα είπε όλα το 2019. Και δεν έκανε τίποτα.

Η επόμενη κυβέρνηση της χώρας με σφραγίδα ΠΑΣΟΚ πρέπει να διορθώσει τη ζημιά που έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία (πέρα από ακρίβεια και τους έμμεσους φόρους που γονάτισαν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς σε όλη την Ελλάδα) μετά από μία εξίσου καταστροφική διακυβέρνηση Τσίπρα:

1. Να αποκαταστήσει και να ενισχύσει τη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε ένα νομό που φτάσαμε στο τραγικό σημείο να λέμε ότι δεν δικαιούσαι να αρρωστήσεις και να χρειαστείς νοσοκομείο. Ποτέ πια. Ποτέ ξανά.

2. Να στηρίξει τους αγρότες και κτηνοτρόφους, που εγκαταλείφθηκαν και αφέθηκαν έρμαια των μεσαζόντων και του δυσβάστακτου κόστους παραγωγής

3. Να στηρίξει την Τριτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό μετά από μία τετραετία που είδαμε να χάνονται Πανεπιστημιακή τμήματα, με υπογραφή Μητσοτάκη.

4. Να επιταχύνει απαραίτητα έργα όπως η αξιοποίηση του λιμανιού στο Πλατυγιάλι, η κατασκευή του οδικού διευρωπαϊκού δικτύου Πλατυγυάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι, Λαμία, η κάθετη σύνδεση Αγρινίου με Ιόνια Οδό, η κατασκευή του οδικού δικτύου Θέρμου – Ναυπάκτου, για τα οποία χορτάσαμε τόσα χρόνια από υποσχέσεις».

«Λευκός καπνός» στην διακομματική – Ένα debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς αποφασίστηκε

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ