ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΧ. Κορδολαίμης «Είναι περισσότερα αυτά που ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν στο δήμο Αγρινίου» (HXHTIKO)

Χ. Κορδολαίμης «Είναι περισσότερα αυτά που ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν στο δήμο Αγρινίου» (HXHTIKO)

Χ. Κορδολαίμης «Είναι περισσότερα αυτά που ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν στο δήμο Αγρινίου» (HXHTIKO)

Συνέντευξη στον ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8 και την Δήμητρα Λαοπόδη, ο Χρήστος Κορδολαίμης , δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς». Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός μίλησε για τις αλλαγές που επέφερε στην αυτοδιοίκηση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο Κλεισθένη υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι « η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το θέμα της απλής αναλογικής επειδή «έβλεπε» στο βάθος μια συναίνεση από την κοινωνία και τις παρατάξεις. Η κοινωνία φάνηκε ότι δεν ήταν ώριμη για αυτό».

Ερωτηθείς εάν από την παράταξη του υπάρχει διάθεση για συναίνεση σε μεγάλα θέμα που αφορούν το δήμο είπε «δεν θα κάνουμε στείρα αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση είναι να συνθέτει, να οικοδομεί και όχι να χωρίζει. Στο δήμο Αγρινίου δεν έχουμε να μοιράσουμε ή χωρίσουμε κάτι. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας
χωρίζουν».

Ο κ. Κορδολάιμης μίλησε για τα μεγάλα ζητήματα του δήμου Αγρινίου όπως είναι η συνεργασία με ιδιώτες στην καθαριότητα, το θέμα του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου, οι καπναποθήκες Παπαστράτου κι άλλα.

Κοντά στην ένταξη τα έργα της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr