ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyle«Cash or Trash»: Ήρθαν από το Μεσολόγγι και συγκίνησαν (εικόνες & βίντεο)

«Cash or Trash»: Ήρθαν από το Μεσολόγγι και συγκίνησαν (εικόνες & βίντεο)

«Cash or Trash»: Ήρθαν από το Μεσολόγγι και συγκίνησαν (εικόνες & βίντεο)

«Cash or Trash», η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, 7 Φεβρουαρίου 2024 ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, εκτίμησε την παραδοσιακή φορεσιά της Θράκης που έφεραν οι Μεσολογγίτισσες Άννα και η Ζωή.

Η Άννα και η Ζωή ταξίδεψαν από το Μεσολόγγι και έφεραν στο προσκήνιο την ελληνική παράδοση. Η περίτεχνη Θράκη «μίλησε» μέσα από τη φορεσιά, που παρουσίασαν μητέρα και κόρη στο «Cash or Trash».

Η Μεσολογγίτισσα της παρέας των αγοραστών, Ιόλη Χιωτίνη, εμφανώς συγκινημένη βρήκε πολλά κοινά στοιχεία με τις δύο πωλήτριες, ωστόσο η πρόταση που έκανε της τάξεως των 100 ευρώ ήταν για να γίνει η αρχή, μόνο που δεν υπολόγιζε πως οι υπόλοιποι εκτιμητές δε θα προχωρούσαν σε καμία προσφορά με την ίδια να μην κάνει κάποια νέα πρόταση και τις δύο Μεσολογγίτισσες να αποχωρούν χωρίς να καταφέρνουν να πουλήσουν το συγκεκριμένο αντικείμενο για το οποίο διευκρίνησαν πως τα όποια χρήματα κέρδιζαν θα τα πρόσφεραν για καλό σκοπό.

Αξίζει, να σημειωθεί πως ο Γιώργος Τσαγκαράκης τόνισε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά στη ζωή του συναντά Μεσολογγίτισσες, μετά τη γνωριμία με την Ιόλη ανοίγοντάς του την όρεξη να επισκεφτεί την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. 

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 28:38 με ένα κλικ ΕΔΩ


Ότο Ρεχάγκελ: Τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε άπταιστα ελληνικά με την Έλενα Παπαβασιλείου

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ