ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαBlue Horizon: «Θα πείτε ότι δεν τον σπρώξατε» λέει ο καπετάνιος στα νέα ηχητικά ντοκουμέντα (βίντεο)

Blue Horizon: «Θα πείτε ότι δεν τον σπρώξατε» λέει ο καπετάνιος στα νέα ηχητικά ντοκουμέντα (βίντεο)

Blue Horizon: «Θα πείτε ότι δεν τον σπρώξατε» λέει ο καπετάνιος στα νέα ηχητικά ντοκουμέντα (βίντεο)

Νέα αποκλειστικά ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά και στο πλοίο Blue Horizon έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Live News.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο πλοίαρχος να ζητά όλα να είναι τακτοποιημένα πριν το πλοίο Blue Horizon επιστρέψει στον Πειραιά:

Πλοίαρχος: Έχουμε κάνει ανακοίνωση ότι κατόπιν εντολής του λιμεναρχείου Πειραιώς, το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι.  Σε πέντε λεπτά φτάνουμε. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, έτσι μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τι… δεν έχω στοιχεία, δεν μπορώ να ξέρω τι είδα…εγώ αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί…να το δούμε.

Η καθοδήγηση

Πλοίαρχος: Με το που θα μπουν μέσα εδώ θα πάμε κατευθείαν για ανάκριση.
Πλοίαρχος: Με το που ανοίγουμε τον καταπέλτη, θα φτάσουν τα κλιμάκια κατευθείαν από το λιμεναρχείο. Σίγουρα θα είσαι εσύ- εσύ, ποιος άλλος ήταν εδώ;
Πλήρωμα: Ο Β… είχε φύγει.
Πλοίαρχος: Γ… θα πάμε για κατάθεση. Αυτό που θα πείτε… ότι το πλοίο είχαμε αμολήσει, είχαμε σηκώσει τον καταπέλτη και ξαφνικά τον είδαμε και ήρθε, ερχότανε… να μπει
Πλήρωμα: Τον απωθήσαμε…
Πλοίαρχος: Όχι τον σπρώξαμε, με φωνές. Το πλοίο έφευγε και καθώς προσπάθησε να μπει μέσα…σηκωθήκαν τα πέδιλα. Ήταν ο ύπαρχος, ο ναύκληρος εκείνη την ώρα και ο αξιωματικός που ήταν από πάνω και έβλεπε που κάναμε τις κινήσεις για να φύγουμε. Προσπαθώ να μη σας απολύσουν.

«Δεν με βλέπω καλά…»

Πλοίαρχος: Πως έγινε ρε Μιχάλη τώρα αυτό, πως έγινε;
Ύπαρχος: Τίποτα. Δεν με βλέπω καλά. Πφφ… ρε π.. μου. Τον π…
«Αργά, αργά. Τί έγινε ρε;»
Σε άλλο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται:
Πλοίαρχος: Αργά – αργά. Τί έγινε; Ρε πάτε καλά ρε; Ρε πάτε καλά; Αργά. Το βλέπω το είδα. Πολύ αργά. Φώναξε στο traffic. Έλα τι έγινε για πες μου. Τί έγινε; Ποιος έπεσε στη θάλασσα; Έχει πέσει ένας στην πρύμνη.
Πλήρωμα: Επιπλέει, επιπλέει.
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ