ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαBlue Horizon: «Δεν είδα καμία προσπάθεια σωτηρίας» του Αντώνη, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Blue Horizon: «Δεν είδα καμία προσπάθεια σωτηρίας» του Αντώνη, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Blue Horizon: «Δεν είδα καμία προσπάθεια σωτηρίας» του Αντώνη, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Συγκλονίζει η μαρτυρία επιβάτη του Blue Horizon στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου, από μέλη του πληρώματος του πλοίου.

Συγκeριμένα, ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ήταν επιβάτης στο πλοίο Blue Horizon, αποκαλύπτει στην εκπομπή “Live News”:  «Γύρω στις 21:00 ενώ βρισκόμουν έξω στο κατάστρωμα είδα κάποιους από το πλήρωμα, έναν αξιωματικό και έναν με καφέ ρούχα, να προσπαθούν να βγάλουν κάποιον από το πλοίο. Μετά αυτός προσπάθησε να ξαναμπεί ενώ το πλοίο άρχισε να απομακρύνεται. Ο αξιωματικός του πλοίου με τα λευκά ρούχα έσπρωχνε τον άνθρωπο προς τα πίσω ενώ το πλοίο άρχισε να απομακρύνεται», αναφέρει αρχικά.

«Κάποια στιγμή άκουσα τον άλλο του πληρώματος με τα καφέ ρούχα να λέει στον αξιωματικό ‘’άστον’’ ενώ, εκείνος είπε “έξω- έξω”. Αφού έπεσε ο άνθρωπος στη θάλασσα, ο αξιωματικός φώναξε στο φορητό VHF που κρατούσε “φεύγουμε – φεύγουμε”», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως μόλις ξεκίνησε το πλοίο σιγά – σιγά να φεύγει και ενώ ο καταπέλτης ήταν κατεβασμένος, ο άνδρας πάτησε τα πόδια του επάνω ώστε να μπει στο πλοίο.

«Τότε ο εύσωμος άντρας του πληρώματος τον έσπρωξε και βρέθηκε ξανά στη στεριά όρθιος. Έκανε και δεύτερη προσπάθεια καθώς ήδη το πλοίο απομακρυνόταν από τη στεριά και ο ίδιος άντρας τον έσπρωχνε φωνάζοντας ”φύγε ρε”. Έκανε και τρίτη προσπάθεια να μπει στο πλοίο και αφού σπρώχτηκε ξανά από τον εύσωμο άντρα του πληρώματος τον είδα να πέφτει στη θάλασσα όρθιος. Δεν είδα καμία προσπάθεια σωτηρίας και μάλιστα άκουσα που είπανε ”έλα πάμε”».

Πηγή: newsit.gr

Επίθεση Μπέου σε Αγαπηδάκη για το νερό στον Βόλο: «Λέει ό,τι της κατέβει!»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ