ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαBlack Friday στη Βόνιτσα: Έκανε αγορά μέσω ίντερνετ και της έστειλαν 2 δεξιά παπούτσια!!!

Black Friday στη Βόνιτσα: Έκανε αγορά μέσω ίντερνετ και της έστειλαν 2 δεξιά παπούτσια!!!

Black Friday στη Βόνιτσα: Έκανε αγορά μέσω ίντερνετ και της έστειλαν 2 δεξιά παπούτσια!!!
Συμβαίνουν και αυτά στις μέρες μας, δεν είναι λίγες οι φορές που παραγγείλαμε κάποιο προϊόν μέσω διαδικτύου και πολλές φορές από άλλη χώρα και είτε δεν έφτασε ποτέ, είτε έφτασε καθυστερημένο, είτε άλλο παραγγείλαμε και άλλο μας έστειλαν. Oι καταναλωτές συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους και επέλεξαν τις κατηγορίες προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, έτσι ώστε με ενημερωτικά δελτία newsletter λίγες ημέρες πριν για τις σχετικές προσφορές.
Πολλά καταστήματα ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα με σελίδες γεμάτες προσφορές, ενώ άλλα κάθε μέρα που πλησίαζε η μαύρη Παρασκευή ανέβαζαν και περισσότερα προϊόντα.  Οι παραγγελίες και οι αγορές κορυφώνονται σήμερα άντε και μερικές το Σαββατοκύριακο όπου η μαύρη Παρασκευή «Black Friday» τελειώνει.
Αυτό που συνέβη όμως προχθές 27/11/2019 μας έκανε να γελάσουμε κιόλας, όταν μας έκαναν γνωστό το περιστατικό.
Βονιτσάνα είχε μπει σε συγκεκριμένο ιστότοπο έκανε μια παραγγελία, ένας ζεύγος υποδήματα σε πολύ καλή τιμή φυσικά.
Το κουτί με τα παπούτσια έφτασε σε μια μέρα κιόλας από την διαδικτυακή παραγγελία. Με χαρά η κυρία πήρε το δέμα της και όταν το άνοιξε στο σπίτι έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Υπήρχαν δύο δεξιά παπούτσια!
katounanews.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

1 Comment

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.