ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαBlack Friday 2020: Πιο κοντά στη μεγάλη ημέρα – Οι εκπτώσεις θα χτυπήσουν «κόκκινο»

Black Friday 2020: Πιο κοντά στη μεγάλη ημέρα – Οι εκπτώσεις θα χτυπήσουν «κόκκινο»

Black Friday 2020: Πιο κοντά στη μεγάλη ημέρα – Οι εκπτώσεις θα χτυπήσουν «κόκκινο»

Τι θα γίνει φέτος εν μέσω κορωνοϊού – Τι θα προτιμήσουν οι καταναλωτές – Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις αγορές τους

H Black Friday, ο λόγος για τη «Μεγάλη Παρασκευή», ο θεσμός των ΗΠΑ που έχει αγαπηθεί στη χώρα μας, η ημέρα, δηλαδή όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν είδη ρουχισμού, αλλά και είδη τεχνολογίας κ.α σε μεγάλες εκπτωσεις που μπορεί να αγγίξουν μέχρι και το 80%, «πέφτει»  φέτος  στη χώρα μας στις 27 Νοεμβρίου.

Να είναι προσεκτικοί οι καταναλωτές

Παρόλα αυτά, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις αγορές τους εκείνη την ημέρα, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές.

Παράλληλα, οι καταστηματάρχες προετοιμάζονται πυρετωδώς, ενώ θα υπάρχουν προσφορές  και στα καταστήματα, αλλά με αυστηρή τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σημειώνεται ότι τα καταστήματα  θα τηρήσουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ηλεκτρονικές αγορές λόγω κορωνοϊού;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από κύκλους της αγοράς, ότι οι καταναλωτές σε μεγάλο ποσοστό θα προτιμήσουν τις ηλεκτρονικές αγορές, φοβούμενοι τον συνωστισμό και τις μεγάλες ουρές που μπορεί να παρατηρηθούν στα καταστήματα τη συγκεκριμένη ημέρα.

Θα υπάρχουν πάντως προσφορές και στα καταστήματα, αλλά με αυστηρή τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σημειώνεται ότι τα καταστήματα  θα τηρήσουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

newmoney.gr

Κορωνοϊός: Πριν από το εμβόλιο της Οξφόρδης αναμένεται το εμβόλιο της Pfizer -Μέχρι τα Χριστούγεννα

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr