Μπήκαν και… βλέπουμε

Η δεύτερη εβδομάδα της διακοπής και τελευταία αξιοποιήσιμη όσον αφορά το γενικότερο «στρώσιμο» της ομάδας, πριν την  προετοιμασία εν’  όψει Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε μάλλον καλά για το Χάβο. Πλέον το απουσιολόγιό του περιλαμβάνει μόνο τον Θεοδωρίδη.

Βιγιαφάνιες (φωτο), Βασιλείου, Μορένο, προπονούνται πια κανονικά και – εκτός απροόπτου- θα υπολογίζονται στο ματς της Τρίπολης. Άλλωστε μεσολαβεί το φιλικό με την Κέρκυρα ως… εξομοιωτής  των αγωνιστικών συνθηκών.

Το ζητούμενο πλέον για τον προπονητή του Παναιτωλικού είναι να εντάξει τους παίκτες αυτούς στο σύνολο και ειδικά τους δύο πρώτους. Από ιατρικής πλευράς κρίνονται εντάξει, αλλά μένει η αγωνιστική και πριν από αυτή της  ετοιμότητας σε Φυσική Κατάσταση, στην οποία ο Γκότσης πρέπει να βγάλει… λαγό απ’ το καπέλο για να φτάσουν άμεσα στα απαραίτητα επίπεδα. Στον αντίποδα υπάρχουν και οι ρεαλιστικές ανάγκες αφού, με τον τραυματισμό και του Θεοδωρίδη, η πτέρυγες χρειάζονται επειγόντως παίκτη (Βιγιαφάνιες) που να είναι αυτή η θέση του και να μπορεί να προβληματίσει σοβαρά τους αντιπάλους.

Για τον Βασιλείου υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι να γίνει πιο απαραίτητος. Ο Μορένο στο Παγκρήτιο έδειξε πως τα πάει καλύτερα σε αντίπαλη άμυνα με χώρους, δηλαδή σε εκτός έδρας παιγνίδια. Άρα είναι σίγουρος για την Τρίπολη και οι Άλβες – Βασιλείου λογίζονται ως εναλλακτικές λύσεις.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr