ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣπύρος Μπιμπίλας για #metoo: «Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς» !

Σπύρος Μπιμπίλας για #metoo: «Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς» !

Σπύρος Μπιμπίλας για #metoo: «Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς» !

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα. Ο πρόεδρος μίλησε για το #metoo και ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

«Στο #metoo αναγκάστηκα να έρθω σε σύγκρουση και με τον εσωτερικό μου κόσμο, σε σχέση με τους ανθρώπους που ήταν στον περίγυρό μου και κατηγορήθηκαν. Εκεί, μέσα μου έγινε ένας πόλεμος, τι πρέπει να κάνω, πού είναι η ζυγαριά και την έβαλα εκεί που πρέπει νομίζω. Ταυτόχρονα να είσαι και πρόεδρος και μάρτυρας και φίλος κάποιων και φίλος δεινοπαθούντων ανθρώπων… αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εμένα δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω. Δεν μου έγινε όμως ποτέ καμία νύξη ούτε από άντρα ούτε από γυναίκα. Ίσως ήμουν πάντα ένα παιδί τόσο καλοκάγαθος και με έπαιρναν σαν ένα παιδάκι που αγωνίζεται για τη ζωή του και δεν μου την έπεσε ποτέ κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

protothema.gr

 

 

Ευρωπαϊκό Σύστημα Ελέγχου Συρμών : 16 χρόνια μετά μόνο στο Θεσσαλονίκη – Προμαχώνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ